Zimska pokrivala za bazen

Zimska zaščitna pokrivala so predvsem namenjena zaščiti bazena preko zime, ko bazen miruje, zato so neprosojna, da preprečuje rast alg. Spodaj so večinoma v črni barvi (zaradi alg) ali pa v oker barvi, zgoraj pa so v zeleni, oker ali plavi barvi. Preko zime so pokrivala na bazen lahko pritrjena na različne načine. V kolikor je bazen na lokaciji, kjer ni veliko vetra in snega potem velikih težav ne boste imeli.

Najbolje pripraviti bazen na zimo tako, da ostane napolnjen z vodo, tako, da pokrivalo plava na vodi v bazenu in ga veter in burja ne moreta z bazena odpihniti.  Zimska pokrivala so v povprečju za 1,4 m večja kot je  bazen (notranje mere bazena). Pritrdite jih lahko le z vodnimi tulci "GRIP" ali "FLAT" ( po namestitvi se jih napolni z vodo ), ki na enostaven način preprečijo, da veter ne pride pod pokrivalo in ga privzdigne. Dodatno pa lahko pokrivalo pritrdite še z elastikami in klini.

Pogled izdelkov

 

Zimski zaščitni plovci za bazen 0,5 m
-10%

Zimski zaščitni plovci za bazen (kompenzatorji ledu) so nujno potrebni za betonske bazene,
priporočeni pa so tudi za vse ostale tipe bazenov, ker preprečujejo poškodbe zaradi ledu.

9,52 EUR
8,56 EUR
Zimsko pokrivalo za bazen - ROYALCOVER TOP

 Cena pokrivala: 67,10 €/ m2  z vključenim DDV.

Izredno kvalitetno vrhunsko celoletno zaščitno pokrivalo ROYALCOVER TOP s posebnim poudarkom na varnosti. Uporabljate ga lahko poleti in pozimi, saj je odkrivanje in pokrivanje bazena hitro in enostavno.

Zimsko pokrivalo za bazen - ECOCOVER

Cena pokrivala: 8,05 €/ m2  z vključenim DDV.

Bazensko pokrivalo ECOCOVER je odlična rešitev za poceni zimsko pokritje bazena. Najlažje se ga na bazen namesti (obteži) z vodnimi tulci GRIP. 

Zimska pokrivala preprečujejo rast alg zato so neprosojna. Dobavimo jih v olivno zeleni ali modri barvi.

226,75 EUR
Zimsko pokrivalo za bazen - ECOCOVER PLUS

Cena pokrivala je 12,44 €/ m2 z vključenim DDV

Bazensko pokrivalo ECOCOVER PLUS je enako pokrivalo kot Ecocover, le da ima še dodatno nameščene zanke za vodne tulce. Je odlična rešitev za poceni zimsko pokritje bazena, brez strahu, da bi pokrivalo spolzelo oizpod vodnih tulcev. Najlažje se ga na bazen namesti (obteži) z vodnimi tulci GRIP. 

Zimska pokrivala preprečujejo rast alg zato so neprosojna. Dobavimo jih v olivno zeleni ali modri barvi

350,42 EUR
Zimsko pokrivalo za bazen - SUPERCOVER

Cena pokrivala je:17,450 €/ m2 z vključenim DDV

Bazensko pokrivalo SUPERCOVER je zarobljeno s termovarjenjem po celotnem obsegu ter opremljeno z rinkicami za dodatno pritrditev in zankami za vodne tulce. Najlažje se ga na bazen namesti (obteži) z vodnimi tulci GRIP. 

Zimska pokrivala preprečujejo rast alg zato so neprosojna. Dobavljivo samo v zeleni barvi.

491,28 EUR
Zimsko pokrivalo za bazen - ROYALCOVER

 Cena pokrivala: 27,33 €/ m2  z vključenim DDV.

Bazensko pokrivalo ROYALCOVER je izdelano iz zelo močnega dvoslojnega posebnega nevpojnega PVC materiala, ojačanega s poliestrsko tkanino.  Bazensko pokrivalo je zarobljeno z visokofrekvenčnim varjenjem po celotnem obsegu in opremljeno z zankami za vodne tulce in očesci za zapenjanje z elastikami. Pokrivalo se običajno obteži z vodnimi tulci GRIP iz enakega materiala in enake barve kot pokrivalo.

Zimska pokrivala preprečujejo rast alg zato so neprosojna.

769,55 EUR
Da bo vaš bazen vedno v pravi formi

Novice, nasveti za gradnjo in vzdrževanje bazena ter ugodnosti v spletni trgovini ditektno v vaš nabiralnik.

 

Vodiča za gradnjo in vzdrževanje

VODIČ ZA GRADNJO   VODIČ ZA VZDRŽEVANJE  

Spomladanski zagon bazena » Kako pripravim bazen na ponovno delovanje?

Vse kar morate vedeti o pripravi bazena spomladi.

PREVERI OPRAVILA

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.