Material za zaščito in pritrjevanje

Zimska pokrivala je potrebno dodatno učvrstiti na bazen. Za to se najpogosteje uporabljajo vodni tulci GRIP in pa elastike s klini ali sidrnimi vložki. V vetrovnih krajih se priporoča uporabo kombinacije obeh sistemov. Za preprečevanje nabiranja prevelike količine deževnice na zimskih pokrialih se na pokrivalo namesti posebno kalužno črpalko.
Pogled izdelkov

 

Vodni tulec GRIP za obtežitev bazenskih pokrival

Vodni tulci GRIP se uporabljajo za obtežitev zimskih pokrival. Na ta način je pokrivalo dodatno obteženo in ga veter ne more odpihniti. 

 Tulce izdelamo po meri. Nekatere dolžine smo vnesli in jih lahko kliknete za naročilo, vendar si lahko dolžino tulcev poljubno izberete. Tulci standardnih mer so na zalogi, posebne mere pa so dobavljive po naročilu. Vodni tulci GRIP se izdelajo v enaki barvi kot pokrivala Royalcover.

16,47 EUR
Jekleni klin 0,5 m

Jekleni pocinkan klini za zabijanje v zemljo, z ušesom. Primerni za zapenjanje elastik pri pritrjevanju bazenskega zimskega pokrivala.

23,79 EUR
Talni sidrni vložek

Narejen je iz INOX 304. Uporablja se za zapenjanje zimskih in zaščitnih celoletnih pokrival s pomočjo elastik

6,10 EUR
Da bo vaš bazen vedno v pravi formi

Novice, nasveti za gradnjo in vzdrževanje bazena ter ugodnosti v spletni trgovini ditektno v vaš nabiralnik.

 

Vodiča za gradnjo in vzdrževanje

VODIČ ZA GRADNJO   VODIČ ZA VZDRŽEVANJE  

SPOMLADANSKA PRIPRAVA BAZENA NA SEZONO

Vse kar morate vedeti o pripravi bazena na novo kopalno sezono.

PREVERI OPRAVILA

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.