Filtri za bazen in oprema za filtre

Filter za bazen je skupaj z bazensko črpalko najpomembnejši del filtrirne naprave. Skupaj s 6 potnim - 6 funkcijski )izbirnim ventilom tvorijo jedro vsake filtrirne naprave.

Filtri za bazene se ločijo na več vrst glede na tehnologijo filtriranja, velikost filtra opremljenost in načinom priklopa. Glede na način filtriranja poznamo peščeni filter za bazen in kartušni filter za bazen.

Najcenejši filtri za bazene so TOP filtri iz polietilena ali podobne plastike. Taki filter za bazen ima običajno kapaciteto manj kot 50 kg filtrirnega peska in ima 6 potni izbirni ventil nameščen na vrhu filtra. V naši ponudbi imamo tudi že sestavljene filtre za bazen, ki so že v kompletu z bazensko obtočno črpalko. Za še boljše filtriranje bazenske voda pa lahko izberete večji in zmogljivejši filter za bazen z bočnim priklopom in večjo količino peska. Ti filtri so narejeni po tehnologiji za javne bazene.

Nekaj izbranih izdelkov iz kategorij: Filtri za bazen in oprema za filtre
Peščeni filter za bazen BOBINATO fi 500, 9 m3/h - ASTRAL

Peščeni filter za bazen BOBINATO fi 500, 9 m3/h - ASTRAL

Peščeni filter za bazen narejen iz enega kosa in ojačen s steklenimi nitmi, narejen po enaki tehnologiji kot filtri za javne bazene, s pokrovom fi 230 pritrjenim z vijaki in bočnimim priključkom za izbirni 6 stopenjski ventil. Opremljen z manometrom pritiska, izpustnim ventilom za zrak in ventilom za iztok vode.

Peščeni filter za bazen BOBINATO fi 600, 14 m3/h - ASTRAL

Peščeni filter za bazen BOBINATO fi 600, 14 m3/h - ASTRAL

Peščeni filter za bazen narejen iz enega kosa in ojačen s steklenimi nitmi, narejen po enaki tehnologiji kot filtri za javne bazene, s pokrovom fi 230 pritrjenim z vijaki in bočnim priključkom za izbirni 6 stopenjski ventil. Opremljen z manometrom pritiska, izpustnim ventilom za zrak in ventilom za iztok vode.

ASTRAL kartušni filter za bazene

ASTRAL kartušni filter za bazene

ASTRAL kartušni filter za bazen, pretok 5.000 l/h, filtrirna površina 2,3 m2, kartuša je priložena
Še posebej primeren za:
- montažne bazene
- masažne bazene
- majše plavalne bazene

Da bo vaš bazen vedno v pravi formi

Novice, nasveti za gradnjo in vzdrževanje bazena ter ugodnosti v spletni trgovini ditektno v vaš nabiralnik.

 

Vodiča za gradnjo in vzdrževanje

VODIČ ZA GRADNJO   VODIČ ZA VZDRŽEVANJE  

Spomladanski zagon bazena » Kako pripravim bazen na ponovno delovanje?

Vse kar morate vedeti o pripravi bazena spomladi.

PREVERI OPRAVILA

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.