Splošni pogoji poslovanja

Naročanje

Naročanje je mogoče 24 ur na dan, vse dni v letu. Kupec izbira in naroči izdelke, ki se nahajajo v spletni trgovini. Potrošnik lahko po oddaji elektronskega naročila v 24 urah odstopi na podlagi obvestila o odstopu na elektronski naslov info@bazenska-trgovina.si

Cene

Cene v spletni trgovini so označene v evrih. Cene so zagotovljene na dan naročila in se lahko dnevno spremenijo. Vse cene vsebujejo DDV. Slike izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Postopek nakupa

 • s klikom na gumb "v košarico" artikel dodate na seznam vašega naročila
 • izdelek iz košarice lahko odstranite s klikom na gumb "X"
 • ob spremembi količine kliknete na gumb "osveži količine"
 • po pregledu naročila kliknete na gumb "potrdi naročilo"
 • preverite svoje podatke in kliknete "naprej"
 • izberete način plačila in kliknete "naprej"
 • s klikom na gumb "potrdi naročilo" oddate naročilo, ki ga ni več mogoče spremeniti
 • s tem je sklenjena kupoprodajna pogodba
 • pogodbe se sklepa v slovenskem jeziku
 • na vaš navedeni elektronski naslov boste prejeli avtomatsko generiran izpis naročila
 • v primeru, da zaradi motenj v delovanju internetnega omrežja ali kakršne koli drugega razloga ne boste prejeli obvestila o nakupu na vaš elektronski naslov, nas kontaktirajte na naslov info@bazenska-trgovina.si

Načini plačila

Spletna trgovina (Spletno trgovino upravlja TITRO d.o.o.) ponuja sledeče možnosti plačila: plačilo po povzetju, plačilo po predračunu (s položnico ali elektronsko banko) in s plačilno kreditno kartico.

PLAČILO PO POVZETJU
V primeru, da ste se odločili za plačilo po povzetju, boste kupnino plačali kurirju ob dostavi naročenega izdelka. Ob prejemu pošiljke boste morali kurirju plačati tudi stroške provizije in dostavna služba bo za vas opravila plačilo. Pri plačilu po povzetju se cena dostave poveča za 0,97 € (0,80 € + DDV), tudi v primeru, ko je dostava brezplačna. 
Plačilo po povzetju je mogoče le za nakupe v skupni vrednosti do 200 EUR.

PLAČILO PO PREDRAČUNU PREKO BANKE
Pri izbiri plačila po predračunu boste ob nakupu prejeli obvestilo o računu kamor je potrebno opraviti nakazilo. V tem primeru plačate provizijo za opravljeno transakcijo banki, ki bo za vas opravila plačilo. Kot sklic pri plačilu obvezno navedite številko naročila, ki jo prejmete v potrdilu naročila na vaš e-mail naslov.

PLAČILO S PLAČILNO KREDITNO KARTICO
Če izberete možnost plačilo s kreditno kartico, se vam po izbiri gumba ZAKLJUČI NAKUP, odpre nova stran, kamor vnesete podatke vaše plačilne kartice.
Če je predavtorizacija s strani Bankarta Slovenije uspešna, ste preusmerjeni na spletno stran vaše banke, kjer opravite avtorizacijo s sistemom 3D SECURE.
Nakup je zaključen, ko potrdite avtorizirano plačilo in vas vaša banka preusmeri nazaj v našo spletno trgovino, kjer vidite uspešnost plačila in vse podatke vašega naročila. Istočasno dobite tudi e-pošto s potrditvijo naročila.

PLAČILO PREKO PAYPAL
Če izberete plačilo preko PayPal, boste pred zaključkom nakupa usmerjeni na spletno stran PayPal, kjer boste prvo potrdili podatke za plačilo. PayPal naslov za plačilo je vezan na e-mail naslov info@negozio-piscine.it

Hranjenje naročila

Oddano elektronsko naročilo oz. sklenjena pogodba o nakupu je shranjena na sedežu podjetja. Na zahtevo potrošnika le-ta kopijo naročila prejme na elektronski naslov oz. na fizični naslov, ki je naveden v naročilu. Zahteva se lahko poda na naš elektronski naslov info@bazenska-trgovina.si  ali pisno na sedež podjetja.

Varovanje podatkov

Podjetje TITRO d.o.o. se zavezuje, da bodo vsi podatki, ki nam jih boste zaupali, varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov in ne bodo posredovani tretjim osebam ali na katerikoli drug način zlorabljeni. Na željo kupca bomo podatke uporabili za pošiljanje reklamnih sporočil.

Varovanje potrošnikov

Pri prodaji spoštujemo Zakon o varstvu potrošnikov. Prav tako poslujemo v skladu z Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu.

Seznanitev z odgovornostjo podjetja za stvarne napake

Podjetje nosi odgovornost za stvarne napake na blagu, ki se pokažejo v dveh letih od prevzema blaga, v skladu z določbami VZPot oziroma v enem letu za rabljeno blago.

Obrazec za uveljavljanje stvarne napake

 

Podatki na straneh

Pridružujemo si pravico do vsebinskih in drugih sprememb tako splošnih pogojev kot tudi pogojev spletne trgovine. Napake so možne in zanje ne prevzemamo nikakršne odgovornosti.

Dostava izdelkov

STROŠKI DOSTAVE
Blago pošiljamo preko podjetja Pošta Slovenije, s katerim imamo sklenjeno pogodbo. Cena dostave za področje Slovenije se zaračuna po veljavnem ceniku Pošte Slovenije za poslovne pakete. Pri plačilu po povzetju vam pošta zaračuna provizijo za odkupnino, ki znaša 0,96 EUR za pošiljke v vrednosti manj kot 96 EUR oziroma 1% vrednosti za pošiljke v vrednosti 96 EUR in več. Pri nakupu nad 100€ je dostava brezplačna. Izjema so težji artikli, kot sta pesek in sol do skupne teže 50 kg, in artikli z volumnom nad 1 m3 ter artikli, pri katerih je navedeno, da dostava ni brezplačna; za te artikle brezplačna dostava ne velja in se je treba glede cene dostave dogovoriti. Cena dostave, izpisana v postopku potrditve naročila, vsebuje vse stroške dostave, ki so dokončni. Ceno dostave za določene izdelke, ki zaradi svoje teža ali volumna presegajo standardne okvire računamo po kosu. V primeru, da boste v košarico vnesli takšne izdelke, se bo cena za njihovo dostavo izpisala v postopku za potrditev naročila pred potrditvijo naročila pod stroški dostave. Cena dostave, izpisana v postopku potrditve naročila vsebuje vse stroške dostave, ki so dokončni.

Za naročila vrednosti do vključno 15€ zaračunavamo manipulativne stroške obdelave naročila in pakiranja v znesku 5€, ki se prištejejo znesku poštnine.

DOSTAVA
Vse izdelke, ki so na zalogi odpremimo v 2-7 delovnih dneh po prejemu Vašega naročila in plačila, če se dobavljajo na osnovi načina plačila po predračunu. Ob nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev Vas prosimo, da le-te vpišite pod opombe na dnu naročila. V primeru, da določenega izdelka nimamo na zalogi, Vas o tem obvestimo po elektronski pošti ali telefonu in se dogovorimo za dostavo naročenega izdelka.

Vračilo izdelkov

PRAVICA DO VRAČILA NAROČENIH IZDELKOV
Skladno z določili 43.č člena Zakona o varstvu potrošnika (ZvPot) ima potrošnik pravico, da v štirinajstih (14) dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe in sicer na kontaktni elektronski naslov info@bazenska-trgovina.si , ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Slednjega mora vrniti najkasneje v 14-ih dneh po sporočilu o odstopu.

Naslov za vračilo blaga prodajalcu:
TITRO d.o.o.
Bilje 92 C
5292 Renče

V primeru odstopa od pogodbe podjetje nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe vrne vsa prejeta plačila.

Pri prodajnih pogodbah lahko podjetje zadrži vračilo prejetih plačil do prevzema vrnjenega blaga ali dokler potrošnik ne predloži dokazila, da je blago poslal nazaj, razen če podjetje ponudi možnost, da samo prevzame vrnjeno blago.

Če je potrošnik blago že prejel in odstopi od pogodbe, ga vrne ali izroči podjetju ali osebi, ki jo podjetje pooblasti za prevzem blaga nemudoma, oziroma najpozneje v 14 dneh po obvestilu o odstopu od pogodbe. Zgolj vračilo prejetega blaga v roku za odstop od pogodbe brez posebnega sporočila/izjave o odstopu ne šteje za odstop od pogodbe. Prav tako kot odstop od pogodbe v skladu z ZVPot ne šteje zgolj zavrnitev sprejema blaga sama po sebi.

Potrošnik mora artikel vrniti prodajalcu nepoškodovan in v nespremenjeni količini in originalni embalaži, razen če je artikel uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Potrošnik artiklov ne sme neovirano uporabljati do odstopa od pogodbe. Potrošnik sme opraviti ogled in preizkus artiklov v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja.

Potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanjšanje vrednosti posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.

Potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe pri pogodbah, katerih predmet je artikel, ki je bil izdelan po natančnih navodilih potrošnika, ki je bilo prilagojeno njegovim osebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo, ki je hitro pokvarljivo ali kateremu je že potekel rok uporabe.

Obrazec za odstop od pogodbe

Reklamacije

V primeru, da je prišlo do poškodbe paketa med transportom, ga takoj reklamirajte pri poštarju in nas o reklamaciji obvestite na info@bazenska-trgovina.si .  V primeru, da ste prejeli napačen izdelek ali izdelek z napako, Vam ga bomo zamenjali ali vrnili Vaš denar.

Izvensodno reševanje potrošniških sporov

Kot ponudnik v skladu z ZlsRPS objavlja tudi elektronsko povezavo na evropsko platformo za spletno reševanje potrošniških sporov:

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SL

 

Da bo vaš bazen vedno v pravi formi

Novice, nasveti za gradnjo in vzdrževanje bazena ter ugodnosti v spletni trgovini ditektno v vaš nabiralnik.

 

Vodiča za gradnjo in vzdrževanje

VODIČ ZA GRADNJO   VODIČ ZA VZDRŽEVANJE  

Spomladanski zagon bazena » Kako pripravim bazen na ponovno delovanje?

Vse kar morate vedeti o pripravi bazena spomladi.

PREVERI OPRAVILA

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.