Arome, dišave, peelingi, kreme, masažni pripomočki

Aromaterapija je oblika alternativne medicine, ki z uporabo eteričnih olj v terapevtske namene izboljšuje človekovo zdravje ter psihofizično počutje.
Metoda ni nova, saj so jo uporabljale že starodavne civilizacije. Deluje na več načinov, z vdihavanjem vonjav ter tudi skozi kožo se učinki eteričnih olj prenesejo vse do možganov in tako učinkujejo s svojimi zdravilnimi sestavinami na telo ter psiho.
Več razlogov govori v prid uporabi aromaterapije. Vendar, da bi eterična olja resnično učinkovala, jih skrbno izberite. Cilj aromaterapije je izboljšanje vašega počutja, zato vam ponujamo pestro izbiro arom in dišav za različne priložnosti ter počutja.
Ponudimo lahko izdelke za uporabo v finskih ali turških savnah in masažnih bazenih.

Poleh eteričnih olj ponujamo tudi razne peelinge in kreme za telo, ki se uporabljajo predvsem pri savnanju, ter masažne kamne za obraz in telo.

Masažni kamni s priročnim držalom se uporabljajo kot pripomoček pri masaži in povečujejo učinek masaže. Mišice se pri masaži z masažnim kamnom lažje in hitreje sprostijo, učinek masaže je globji.

Pri masaži z masažnim kamnom se doseže boljši učinek z manj napora.

Kamen se lahko uporablja vroč (segret) ali hladen. Masaža z vročim kamnom pospeši cirkulacijo, hladen kamen pa blaži vnetja in je še posebno primeren za masažo obraza. 

 

Da bo vaš bazen vedno v pravi formi

Novice, nasveti za gradnjo in vzdrževanje bazena ter ugodnosti v spletni trgovini ditektno v vaš nabiralnik.

 

Vodiča za gradnjo in vzdrževanje

VODIČ ZA GRADNJO   VODIČ ZA VZDRŽEVANJE  

Spomladanski zagon bazena » Kako pripravim bazen na ponovno delovanje?

Vse kar morate vedeti o pripravi bazena spomladi.

PREVERI OPRAVILA

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.