Ročaji

Ročaji - držala za lažje vstopanje v bazen ali whirlpool so izdelani iz materiala INOX AISI-316. Opremljeni so z vijaki in tesnili za namestitev.

Pogled izdelkov

 

Poseben ukrivljen podaljšan ročaj fi 43

Ročaj za namestitev na rob bazena, tak da je v celoti iznad nivoja vode. Skupna dolžina 1250 mm. Izdelan iz inox AISI 316, zato je primeren tudi za bazene z rahlo slano vodo (dezinfekcija s soljo).

471,60 EUR
Par ročajev - držal za bazensko stopnišče fi 43

Poseben ročaj-držalo izdelan za namestitev na stopnišče betonskega bazena (ploščice, mozaik, barva,...).  Skupna dolžina 1220 mm. Izdelan iz inox AISI 316, zato je primeren tudi za bazene z rahlo slano vodo (dezinfekcija s soljo).

Akcijska cena do odprodaje zalog!

831,45 EUR
Par širokih ročajev fi 43

Par širokih ročajev za namestitev na rob bazena ali whirlpola (masažni bazen) ali nad dvodelne lestve za v bazen. Skupna dolžina 800 mm. Izdelan iz inox AISI 316, zato je primeren tudi za bazene z rahlo slano vodo (dezinfekcija s soljo).

526,99 EUR
Par ozkih ročajev fi 43

Par ozkih ročajev za namestitev na rob bazena ali whirlpola (masažni bazen) ali nad dvodelne lestve za v bazen. Skupna dolžina 470 mm. Izdelan iz inox AISI 316, zato je primeren tudi za bazene z rahlo slano vodo (dezinfekcija s soljo).

599,68 EUR
Da bo vaš bazen vedno v pravi formi

Novice, nasveti za gradnjo in vzdrževanje bazena ter ugodnosti v spletni trgovini ditektno v vaš nabiralnik.

 

Vodiča za gradnjo in vzdrževanje

VODIČ ZA GRADNJO   VODIČ ZA VZDRŽEVANJE  

SPOMLADANSKA PRIPRAVA BAZENA NA SEZONO

Vse kar morate vedeti o pripravi bazena na novo kopalno sezono.

PREVERI OPRAVILA

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.