Bazenske lestve

Bazenske lestve omogočajo čim lažji izstop iz bazena. Lestve za običajne bazene so izdelane iz INOX materiala, s prečkami na katerih je posebna protizdrsna zaščita, ki preprečuje zdrs noge pri vstopanju ali izstopanju iz bazena.

Pogled izdelkov

 

Vgradni element za lestve fi 43 Astral

Plastičen vgradni element (sidro), ki ga vgradite v tlak okoli bazena in v katerega namestite bazenske lestve. Za eno lestev potrebujete dva nosilca.

16,20 EUR
Lestve brez ročajev ASTRAL - z 2, 3, 4 ali 5 prečkami

Astral lestve brez ročajev za namestitev pod vodno gladino. Takšne lestve ne motijo pri odpiranju in zapiranju bazenske rolete ali termo pokrivala. Primerne tudi za prelčivne bazene. INOX AISI 316, z LUX izvedbo protizdrsne zaščite pohodnih prečk, v standardni izvedbi.

468,15 EUR
Prepogljivi nosilci lestev
Posebni nosilci za dvig lestev iz vode, ki jih pritrdite z vijaki v tlak okoli bazena. še posebe primerno pri pokrivanju bazena s pokrivali ali roleto in pa pri bazenih, ki imajo dezinfekcijo s soljo (solinatorji).  Ni potrebna vsakokratna demontaža lestev.
163,49 EUR
Prepogljivi nosilci lestev - vgradni
Posebni nosilci za dvig lestev iz vode, ki jih namestite v vgradne elemente za lestev (sidro). Še posebe primerno pri pokrivanju bazena s termo pokrivali ali roleto in pa pri bazenih, ki imajo dezinfekcijo s soljo (solinatorji). . Ni potrebna vsakokratna demontaža lestev.
159,93 EUR
Da bo vaš bazen vedno v pravi formi

Novice, nasveti za gradnjo in vzdrževanje bazena ter ugodnosti v spletni trgovini ditektno v vaš nabiralnik.

 

Vodiča za gradnjo in vzdrževanje

VODIČ ZA GRADNJO   VODIČ ZA VZDRŽEVANJE  

SPOMLADANSKA PRIPRAVA BAZENA NA SEZONO

Vse kar morate vedeti o pripravi bazena na novo kopalno sezono.

PREVERI OPRAVILA

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.