Varnost na bazenu - avtomatska alarmna naprava MYLO

AVTOMATSKA ALARMNA NAPRAVA ZA VARNOST NA BAZENU
-20%
 • AVTOMATSKA ALARMNA NAPRAVA ZA VARNOST NA BAZENU
 • NAPRAVA ZA PREPREČEVANJE UTOPITEV V BAZENU
 • NAPRAVA ZA ZAGOTAVLJANJE VARNOSTI PRED UTOPITVIJO
 • ALARMNA NAPRAVA ZA PREPREČEVANJE UTOPITEV V BAZENU
 • PREPREČITEV PRED UTOPITVIJO PRIKAZ NA TELEFONU
 • AVTOMATSKA NAPRAVA ZA BAZENSKO VARNOST PRED UTOPITVIJO OTROK
 • BAZENSKA VARNOSTNA ALARMNA NAPRAVA ZA PREPREČEVANJE UTOPITVE
1.870,99 EUR
Stara cena: 2.338,74 EUR
Popust: -20%
Dodaj med priljubljene izdelke
 • ZALOGA
  Izdelek je zalogi

 • NAČIN PLAČILA
  Plačilo po predračunu, plačilno kartico ali PayPal

 • STROŠKI POŠILJANJA
  Izbrani izdelek vam dostavimo brezplačno!

OPIS IZDELKA

Edinstvena alarmna naprava za izboljšano varnost na bazenu, ki s pomočjo umetne inteligence in kamer nadzoruje stanje v bazenu v realnem času. Avtomatski alarmni sistem identificira utapljajočega človeka in z ustreznim opozorilom oziroma alarmom pozove na ogrožajoče scenarije. Tako lahko z napravo preprečimo utopitev in izboljšamo varnost na bazenu.

Različne vrste alarmov varnostnega sistema za bazen

Spodaj so naštete različne vrste alarmov in opozoril, ki opozarjajo na nevarne dogoke, ki se dogajajo ob bazenu. Vsak izmed opozarja na določeno stopnjo tveganja: 

 • Opozorilo ob vstopu ali padcu osebe/živali v bazen
 • Opozorilo ob negibnem telesu v bazenu, ko je oseba v vodi in se ne giblje več kot 10 sekund
 • Potisno sporočilo je poslano na vaš mobilni telefon, tako ste obveščeni o dogajanju na vašem bazenu, kljub temu da niste v neposredni bližini bazena

Opis delovanja alarmov

Prvi alarm je namenjen zaznavanju oseb in živali v bljižini bazena. Ko se oseba približa bazenu ga sistem zazna in pošlje opozorilo na mobilni telefon ter sproži kratek pisk tako na napravi ob bazenu kot na napravi priključeni v vašem domu. Na ta način lahko preprečimo nezgodo, še preden pride do nje.

Drugi alarm se sproži, ko je oseba 10 sekund negibna podvodno gladino. Naprava ob bazenu zažene glasen alarm in začne svetiti rdeče, prav tako notranja naprava. Na telefon dobite sporočilo o utopljajočem človeku v vodi. Slika se prikaže tudi na ekranu vašega zaslona.

Tretji alarm se zažene, ko je oseba 20 sekund negibna. Glasnost alarma se zviša, napravi tako zunanja kot notranja svetita rdeče in glasno piskata. Potisno sporočilo je posredovano na vaš mobilni telefon. Prav tako vam alarmni sistem za bazene pošlje sliko stanja vašega bazena.

Četrta in zadnja stopnja alarma, se sproži ko je oseba 30 sekund nepremična pod vodno gladino. Zunanja in notranja naprava oddajata zvočna opozorila na najvišji možni jakosti in utripajoče svetita v rdeči barvi. Na vašem telefonu se prikaže potisno sporočilo s sliko vašega bazena z utapljajočo se osebo. 

Spremljanje oseb v realnem času z alarmnim sistemom

Sistem omogoča spremljanje oseb ob bazenu in v njem. To lahko storite preko aplikacije na telefonu z pritiskom funkcijskega gumba refresh. Na zaslonu se vam bo v nekaj sekundah pojavila slika bazena nad vodno in pod vodno v realnem času:

 • S pomočjo širokokotne podvodne kamere, lahko spremljate dogajanje v vašem bazenu preko vašega pametnega telefona
 • Nadzira in izboljša bazensko varnost, tudi ko vas ni doma, saj deluje 24 ur na dan. Tako lahko preprečite ne željen obisk bazena.

Opis delovanja alarmnega sistema

Sistem ima vgrajen alarm v sami napravi, katera opozarja na nevarnosti v okolici bazena. Dodan je tudi vtičnik, ki se ga vključi v vtičnico v domu. Namenjen je signaliziranju nevarnosti, ko se nahajate v hiši, kopalci pa v bazenu. Tretja možnost so pa potisna sporočila na pametne telefone, tako prejmete obvestilo, tudi takrat ko niste v neposredni bližini bazena.

Prednost sistema je, da opozarja na nenamerne vstope ali padce v vodo. Na ta način, lahko hitro reagirate ter ponesrečenca potegnete iz vode in preprečite nezgodo na bazenu. Poleg samega vstopa oziroma padca v bazen, pa varnostni sistem za bazene, spremlja tudi plavajoče osebe v vodi. Ko sistem zazna negibno telo v vodi, več kot 10 sekund, sproži zgoraj naštete alarme. Tako lahko utapljajočega hitro izvlečemo iz vode in mu nudimo ustrezno prvo pomoč.

Dodatne funkcije varnostnega sistema za bazene

Polega naštetega lahko varnostna naprava za bazene opravlja sama zazna mehurčke zraka na spodnji kameri, ki slabšajo vidljivost pod vodo bazena. Za ta namen ima na podvodni kameri dodano metlico. Z premikom metlice okoli širokotne kamere, alarmna naprava sama poskrbi, da je vidljivost plavalcev v vodi ustrezna. 

Tehnične komponente varnostnega sistema za bazene:

 • Podvodna kamera
 • Nadvodna kamera
 • Sirena na napravi
 • Sirena v stanovanju

Dodatne informacije

Dodatne informacije lahko pridobite na e-mail naslovu: info@secureyourpool.com

Nekaj dodatnih informacij si lahko preberete tudi na spletni stratni:  www.titro.si/varnost-na-bazenu

*Popust velja za odprodajo zalog 2023.

Podobni izdelki iz kategorije

Da bo vaš bazen vedno v pravi formi

Novice, nasveti za gradnjo in vzdrževanje bazena ter ugodnosti v spletni trgovini ditektno v vaš nabiralnik.

 

Vodiča za gradnjo in vzdrževanje

VODIČ ZA GRADNJO   VODIČ ZA VZDRŽEVANJE  

Spomladanski zagon bazena » Kako pripravim bazen na ponovno delovanje?

Vse kar morate vedeti o pripravi bazena spomladi.

PREVERI OPRAVILA

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.