Pokličite nas za pomoč pri naročilu ali informacije o izdelkih. Več o pomoči
Titro boniteta odličnosti AAA
TITRO » Gradnja bazena » Vgradni elementi za LINER bazene » Zidaki za LINER bazen
 

Bazeni - oprema

Bazen vam lahko v celoti opremimo tudi mi!

Imamo več kot 20-letne izkušnje z opremo in vzdrževanjem bazenov vseh vrst. Več o gradnji in opremi bazenov si poglejte na naši spletni strani.

Poliestrski bazeni

Bazeni iz poliestra so izredno lepo izdelanih oblik in gladkih zaokroženih vogalov. Njihova glavna prednost je enostavna gradnja in vzdrževanje, ter dolga življenjska doba. V ponudbi imamo več kot 100 modelov bazenov. Več informacij najdete na naši posebni spletni strani.

Wellness oprema

Poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje. Široka ponudba Wellness opreme. Savne vseh vrst, masažni bazeni – whirlpooli, umetne skale, solne sobe in solne terapije. Vso opremo izdelamo po vaših željah in jo strokovno montiramo.

Zidaki za LINER bazen

Stiropool zidaki omogočajo hitro gradnjo in zagotavljajo odlično toplotno izolacijo. S stiropornimi zidaki STIROPOOL lahko brez težav gradite tudi sami. Gradnja LINER bazena s stiropornimi STIROPOOL zidaki ima vrsto prednosti pred drugimi načini gradnje.

Bazen je mogoče zelo preprosto zgraditi saj ne potrebujete opažev, kot pri betonskih bazenih. Bazen je odlično toplotno izoliran. Po končani gradnji so stene bazena ravne, zato je potrebno le minimalno glajenje sten. Gradnja bazenov iz STIROPOOL zidakov dopušča gradnjo bazenov različnih oblik in velikosti z okroglinami, stopnišči, plitvimi lagunami in podobno.


Priprava bazena na zimo  - prezimovanje bazen
Gradnja bazena - Nasveti za grdnjo bazena
Kreme, mila in losjoni za savne in wellness
Brezplačna dostava v spletni trgovini za nakup nad 100 eur

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.