Pokličite nas za pomoč pri naročilu ali informacije o izdelkih. Več o pomoči
Titro boniteta odličnosti AAA
TITRO » Masažni bazeni - whirlpooli in oprema za masažne bazene
 

Bazeni - oprema

Bazen vam lahko v celoti opremimo tudi mi!

Imamo več kot 20-letne izkušnje z opremo in vzdrževanjem bazenov vseh vrst. Več o gradnji in opremi bazenov si poglejte na naši spletni strani.

Poliestrski bazeni

Bazeni iz poliestra so izredno lepo izdelanih oblik in gladkih zaokroženih vogalov. Njihova glavna prednost je enostavna gradnja in vzdrževanje, ter dolga življenjska doba. V ponudbi imamo več kot 100 modelov bazenov. Več informacij najdete na naši posebni spletni strani.

Wellness oprema

Poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje. Široka ponudba Wellness opreme. Savne vseh vrst, masažni bazeni – whirlpooli, umetne skale, solne sobe in solne terapije. Vso opremo izdelamo po vaših željah in jo strokovno montiramo.

MASAŽNI BAZENI - WHIRLPOOLI, včasih imenovani kar "Jacuzzi" so eden od ključnih elementov v wellness prostoru.

Ne verjamemo, da boste kupili masažni bazen kar tako s klikom v spletni trgovini, saj je to izdelek, ki ga je (podobno kot plavalni bazen ali savno) potrebno umestiti v prostor in zato je ključna pravilna izbira ter nasvet strokovnjaka ob ogledu prostora kjer bo masažni bazen postavljen.
To še posebej velja v kolikor bo masažni bazen nameščen v wellnessu kakšnega hotela, penziona ali pa bo del ponudbe v kmečkem turizmu, ipd.

Po dogovoru je na voljo tudi možnost vgradnje masažnih bazenov IBER SPA. 

Vabimo vas, da si najprej ogledate opise o masažnih bazenih na strani  WHIRLPOOLI

V primeru, da potrebujete masažni bazen za javno rabo pa tudi strani JAVNI WHIRLPOOLI

Za več informacij o masažnih bazenih, načinu vgradnje in možnostih izbre nam pišite na info@bazenska-trgovina.si ali nas pokličite na 05 330 96 21, da se dogovorimo za neobvezujoč ogled in razgovor o možnostih izvedbe, dostave, namestitve...

V spletni trgovini ponujamo  dodatno opremo in pripomočke za masažne bazene, ter whirlpoole s posebno nizko znižano ceno (sejemski artikli, poškodovani bazeni, odprodaja salonskih in razstavnih eksponatov, itd...).


Nekaj opreme za bazen iz izbranih kategorij

Priprava bazena na zimo  - prezimovanje bazen
Gradnja bazena - Nasveti za grdnjo bazena
Kreme, mila in losjoni za savne in wellness
Brezplačna dostava v spletni trgovini za nakup nad 100 eur

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.