ZIMSKI ALGICID - Calzelos 1 L

Calzelos 1 L - sredstvo za prezimovanje
13,95 EUR
Dodaj med priljubljene izdelke
  • ZALOGA
    Izdelek je na zalogi

  • NAČIN PLAČILA
    Plačilo po povzetju, predračunu, plačilno kartico ali PayPal

  • STROŠKI POŠILJANJA
    Za nakup nad 100 EUR je dostava brezplačna.

OPIS IZDELKA

Zimski algicid CALZELOS je brezfosfatno sredstvo za prezimovanje plavalnih bazenov, proti algam in oblogam vodnega kamna.

Je tekoče rahlo peneče se sredstvo, brez klora, pH nevtralno, preprečuje izločanje vodnega kamna in zatira rast alg v bazenih na prostem.
Zelo olajša spomladansko čiščenje bazena, saj je v bazenu veliko manj alg in ni apnenčastih in drugih oblog na steni bazena. Bazen se z lahkoto čisti, saj nesnaga ni  sprijeta na podlago.

Uporaba:
Po pripravi bazena na prezimovanje (poln bazen vode ali nižji nivo vode v bazenu) vlijte v bazen ustrezno količino zimskega algicida. Priporočamo, da bazen pripravite na zimovanje pri temperaturi vode pod 14oC (do takrat naj bazen normalno deluje) in da količino zimskega algicida, ki ustreza vašemu bazenu razredčite z 10-kratno količino vode in raztopino nato vzdolž roba vlijte v bazen.

Poraba, preračunana na povprečne zimske temperature, pri trdoti vode:
do 15 dH:        1,5 l  na 50 m3 vode
20 do 30 dH:    2 l    na 50 m3 vode
nad 30 dH:       2,5 l na 50 m3 vode

V toplejših zimah priporočamo dodatno doziranje sredstva Calzelos.
Calzelos ni sredstvo proti zmrzovanju!

*Sredstva nikoli ne mešajte z drugimi kemikalijami!

Podobni izdelki iz kategorije

Alba 3 L
23,55 EUR
Alba Super 1 L
17,35 EUR
Alba 1L
10,55 EUR
Alba Super 3 L
45,35 EUR
Da bo vaš bazen vedno v pravi formi

Novice, nasveti za gradnjo in vzdrževanje bazena ter ugodnosti v spletni trgovini ditektno v vaš nabiralnik.

 

Vodiča za gradnjo in vzdrževanje

VODIČ ZA GRADNJO   VODIČ ZA VZDRŽEVANJE  

Spomladanski zagon bazena » Kako pripravim bazen na ponovno delovanje?

Vse kar morate vedeti o pripravi bazena spomladi.

PREVERI OPRAVILA

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.