Univerzalna filtrirna mrežica za skimer NET SKIM

filtrirna mrežica za skimer
 • filtrirna mrežica za skimer
 • univerzalna mrežica za skimer
 • filtrirne mrežice za skimer
 • net skim filtrirna mrežica
 • univerzalna filtrirna mrezica skimer
 • mrežica skimer filtrirna
 • univerzalna mrežica za skimer
18,18 EUR
Dodaj med priljubljene izdelke
 • ZALOGA
  Izdelek je zalogi

 • NAČIN PLAČILA
  Plačilo po povzetju, predračunu, plačilno kartico ali PayPal

 • STROŠKI POŠILJANJA
  Za nakup nad 100 EUR je dostava brezplačna.

OPIS IZDELKA

Net'Skim® je filtrirna mrežica za košarice skimerjev do premera 24 cm, z ali brez ročajev.  Filtrirna mrežica zadržuje umazanijo in smeti (listje, vejice, žuželke itd.), ki se nabirajo na vodni gladini. Mrežica poenostavi dolgočasno čiščenje skimerskih košaric in ščiti črpalko. Ima patentiran dvojni sistem pritrditve: zapenjanje in elastika.

Ker ima Net'Skim® veliko bolj fino mrežico kot košarice skimerjev, se v njej zadrži več delcev, tako da ti ne gredo v glavni filter. 

Z uporabo filtrirne mrežice košara skimerja ni nič več kot sito, ki prepušča velik del smeti, ki plavajo na vodni gladini (borove iglice, listi, vejice, žuželke, cvetni prah, dlake itd.). Kopičenje teh smeti v glavnem filtru lahko povzroči njegovo neučinkovito delovanje in celo nepopravljivo poškoduje črpalki. Mrežica Net'Skim zaustavi ostanke do 250-300 mikronov in tako zagotovi, da vaš bazen ostane čist in vaš filter ostane zaščiten.

Univerzalna filtrirna mrežica za skimerje bila zasnovana za enostavno namestitev in odstranitev iz vseh vrst košaric skimerjev, z ali brez ročajev, do 24 cm – ne glede na znamko ali model. Če je ročaj odstranljiv, ga snemite, preden namestite filtrirno mrežico in nato ga nazaj pritrdite. Če je ročaj trajno pritrjen, postavite predfilter na ročaj – to ne bo vplivalo na učinkovitost Net'Skim®.
Kakšen je namen pritrditve za dno košare?
Ko je črpalka ustavljena, se voda ne črpa več in se zato nagiba nazaj v vaš bazen. Pritrdilni element zagotavlja, da predfilter ostane pritrjen na dno košare in s tem preprečuje, da bi se ujeti odpadni materiali vrgli nazaj v bazen.

Debelina mrežice: 250-300 mikronov

Podobni izdelki iz kategorije

Da bo vaš bazen vedno v pravi formi

Novice, nasveti za gradnjo in vzdrževanje bazena ter ugodnosti v spletni trgovini ditektno v vaš nabiralnik.

 

Vodiča za gradnjo in vzdrževanje

VODIČ ZA GRADNJO   VODIČ ZA VZDRŽEVANJE  

Spomladanski zagon bazena » Kako pripravim bazen na ponovno delovanje?

Vse kar morate vedeti o pripravi bazena spomladi.

PREVERI OPRAVILA

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.