Lesen čeber, lesena kad - VIKING POOL (hot tub)

Lesen čeber - Viking pool (hot tub) je lesena kad, v kateri s pomočjo vgrajene peči vodo segrejete na poljubno temperaturo.
Predvsem v jesenskih, zimskih in spomladanskih mesecih vam bo lesena kad ob prasketanju ognja, vonju gorečih drv in topli vodi, okoli vas pa mrzel hlad in zvezdno nebo, nudila posebne vrste izkušnjo, ki si jo boste večkrat zaželeli ponoviti.

Za vse, ki imate doma wellness prostor, je lesen čeber - Viking pool odlična dopolnitev le-tega. Takšen lesen čeber je tudi odlična atrakcija za kmečke turizme, penzione, družinske hotele, itd..

Lesen čeber - Viking pool se izdeluje v številnih različicah in različnih velikosti, največkrat je izdelan iz običajnega smrekovega, macesnovega ali cedrinega lesa (ter lahko še nekaterih drugih vrst). Novost pa so leseni čebri - Viking pooli, izdelani iz posebnega, temperaturno obdelanega "thermowood" lesa.

Lesen čeber - Viking pool se proda (in po dogovoru tudi dostavi) v sestavljenem stanju, zato je cena dostave lahko nekoliko višja, kvaliteta sestavljenega čebra pa je zaradi tega sigurno boljša!

Večinoma se voda v lesenem čebru - Viking poolu segreje na cca 35-38 sopinj C v 2-3h, saj peči grejejo z močjo med 25 do 30 kW. Peči so aluminijaste ali pa inox.

Leseni čebri - Viking pooli so narejeni in namenjeni za zunanjo uporabo, vendar jih pri nas veliko ljudi namesti v notranjih prostorih ! V tem primeru potrebujete v prostoru, kjer bo nameščen leseni čeber - Viking pool, dimnik. Po uporabi se ga večinoma izprazni. Ne sme pa se presušiti, saj tako kot leseni čebri ali sodi, začne puščati, v kolikor je dolgo prazen.

Lesen čeber - Viking pool je pravi predhodnik današnjih masažnih kadi - whirlpooolov.
Nekaj izbranih izdelkov iz kategorij: Lesen čeber, lesena kad - VIKING POOL (hot tub)
Da bo vaš bazen vedno v pravi formi

Novice, nasveti za gradnjo in vzdrževanje bazena ter ugodnosti v spletni trgovini ditektno v vaš nabiralnik.

 

Vodiča za gradnjo in vzdrževanje

VODIČ ZA GRADNJO   VODIČ ZA VZDRŽEVANJE  

Spomladanski zagon bazena » Kako pripravim bazen na ponovno delovanje?

Vse kar morate vedeti o pripravi bazena spomladi.

PREVERI OPRAVILA

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.