Infrardeče savne (Infra savne)

Tipske infrardeče savne TITRO vam ponujajo odlično razmerje med kakovostjo savne in njeno ceno ter so odlična izbira za vse, ki bi radi uživali v domači savni.
Naše IR savne vam poleg savnanja, nudijo tudi veliko dodatne opreme, ki je že vključena v ceni!

Infrardeče savne (pravimo jim tudi Infra savne ali IR savne) omogočajo savnanje pri nižjih temperaturah kot običajne savne. Infrardeči žarki prodrejo do 4 cm globoko pod telesno tkivo, pri tem pa se ustvari naravna vibracija, ki segreje tkivo tako, da pri ljudeh vzpodbudi potenje že pri nizkih temperaturah od 50 do 60 °C. Infrardeči grelci grejejo naše telo na enak način kot sonce. Približno 20 % toplote se nameni za ogrevanje zraka, ostalih 80 % pa se prenese na naše telo. Zaradi tega sodijo Infrardeče savne med najučinkovitejše savne. Obenem porabimo tudi veliko manj energije za ogrevanje. Izločanje znoja in z njim povezanih snovi iz telesa pa je do tri krat večje, kot pri klasični savni.

Za vse, ki želite več, vam ponujamo tudi izdelavo savne po vaši meri, kjer so dimenzije, oblike, izbira lesa in oprema popolnoma PRILAGOJENE ŽELJAM in POTREBAM POSAMEZNEGA KUPCA!

Več o teh savnah lahko preberete na naši spletni strani http://www.wellness-oprema.si/ v rubriki Infrardeče savne

Da bo vaš bazen vedno v pravi formi

Novice, nasveti za gradnjo in vzdrževanje bazena ter ugodnosti v spletni trgovini ditektno v vaš nabiralnik.

 

Vodiča za gradnjo in vzdrževanje

VODIČ ZA GRADNJO   VODIČ ZA VZDRŽEVANJE  

SPOMLADANSKA PRIPRAVA BAZENA NA SEZONO

Vse kar morate vedeti o pripravi bazena na novo kopalno sezono.

PREVERI OPRAVILA

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.