Pokličite nas za pomoč pri naročilu ali informacije o izdelkih. Več o pomoči
Titro boniteta odličnosti AAA
TITRO » Bazenska pokrivala za pokrivanje bazena in zaščito » Zimska pokrivala za bazen
 

Bazeni - oprema

Bazen vam lahko v celoti opremimo tudi mi!

Imamo več kot 20-letne izkušnje z opremo in vzdrževanjem bazenov vseh vrst. Več o gradnji in opremi bazenov si poglejte na naši spletni strani.

Poliestrski bazeni

Bazeni iz poliestra so izredno lepo izdelanih oblik in gladkih zaokroženih vogalov. Njihova glavna prednost je enostavna gradnja in vzdrževanje, ter dolga življenjska doba. V ponudbi imamo več kot 100 modelov bazenov. Več informacij najdete na naši posebni spletni strani.

Wellness oprema

Poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje. Široka ponudba Wellness opreme. Savne vseh vrst, masažni bazeni – whirlpooli, umetne skale, solne sobe in solne terapije. Vso opremo izdelamo po vaših željah in jo strokovno montiramo.

Naziv Cena Količina
5m x 3m 942,45 EUR
6m x 4m 1.507,92 EUR
7m x 4m 1.759,24 EUR
8m x 4m 2.010,56 EUR
9m x 4,5m 2.544,61 EUR
10m x 4,5m 2.827,35 EUR
11m x 4,5m 3.110,09 EUR
12m x 4,5m 3.392,82 EUR
Za nakup nad 100 EUR je dostava brezplačna.

POMOČ PRI NAKUPU

Za pomoč pri postopku nakupa, izbiri in podatkih o izdelkih pokličite na
tel 05 330 96 21 ali nam pišite
na elektronski naslov info@bazenska-trgovina.si

Na zgornji telefonski številki smo dosegljivi v delovnem času:

V GLAVNI SEZONI,
med 1. aprilom in 15. septembrom:
- ob delavnikih od 7:30 do 18:00 h
- in ob sobotah od 8:00 do 12:00 h

IZVEN SEZONE,
med 16. septembrom in 31. marcem:
- ob delavnikih od 7:30 do 16:00 h.

Preberi več o pomoči pri nakupu

Dostava blaga: Dobava po naročilu
DOSTAVA BLAGA

Naročeni izdelki bodo najverjetneje dostavljeni že naslednji delovni dan. Vse izdelke, ki so na zalogi odpremimo v 2-7 delovnih dneh po prejemu Vašega naročila in plačila, če se dobavljajo na osnovi načina plačila po predračunu. Ob nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev Vas prosimo, da le-te vpišite pod opombe na dnu naročila. V primeru, da določenega izdelka nimamo na zalogi Vas o tem obvestimo po elektronski pošti ali telefonu in se dogovorimo za dostavo naročenega izdelka.

Prodajni pogoji

Načini plačila: Plačilo po predračunu
NAČINI PLAČILA

Spletna trgovina ponuja sledeče možnosti plačila:

PLAČILO PO POVZETJU
V primeru, da ste se odločili, za plačilo po povzetju boste kupnino plačali poštarju ob dostavi naročenega izdelka. Ob prejemu pošiljke boste morali poštarju plačati tudi stroške provizije (0,96€ oz. 1% odkupnine) in pošta bo za vas opravila plačilo. Plačilo po povzetju je mogoče le za nakupe v skupni vrednosti do 200 EUR.

PLAČILO PO PREDRAČUNU PREKO BANKE
Pri izbiri plačila po predračunu boste ob nakupu prejeli obvestilo o računu kamor je potrebno opraviti nakazilo. V tem primeru plačate provizijo za opravljeno transakcijo banki, ki bo za vas opravila plačilo. Kot sklic pri plačilu obvezno navedite številko naročila, ki jo prejmete v potrdilu narročila na vaš e-mail naslov.

Prodajni pogoji

Zimsko pokrivalo za bazen - ROYALCOVER TOP

ROYALCOVER TOP je zredno kvalitetno vrhunsko CELOLETNO ZAŠČITNO POKRIVALO s posebnim poudarkom na varnosti.

Pokrivalo prenese težo odraslega človeka v primeru, da po nesreči pade v bazen. Še posebej to pokrivalo priporočamo, kjer so pri hiši majhni otroci ali domače živali, ali pa je bazen na vrtu lahko dostopen.

Pokrivalo je izdelano iz enakega materiala kot pokrivala ROYALCOVER, poleg tega ima preko cele dolžine bazena prečno položene aluminijaste prečke, ki nosijo pokrivalo. Vseeno je predvideno dodatno zapenjanje za prezimovanje bazena. Med prečkami so odprtine za odvod vode v bazen, da na pokrivalu ne nastanejo jezera. Rob pokrivala je zaroblen z dvojnim varom. Vse odprtine skozi katero so nameščene aluminijaste cevi so dodatno ojačene.

Na vsaki aluminijasti cevi je na obeh koncih na spodnji strani nameščena dodatna zaščita izdelana iz posebne žilave plastike, ki varuje pokrivalo pred trganjem in preprečuje nastajanje umazanih sledov na bazenskih robnikih.

Namenjeno je za zaščito bazena preko celega leta, saj ima zelo dober termo efekt, ter je neprosojno, tako da prispeva k preprečevanju razvoja alg. Pokrivanje bazena je preprosto, saj pokrivalo namestite preko bazena tako, da odnesete priloženi trak na drugo stran bazena in pokrivalo enostavno odvijete z vlečenjem traku.

ODKRIVANJE IN POKRIVANJE BAZENA, poteka zelo hitro, saj se vključno s pokrivalom se dobavi še poseben navijalec za spravilo pokrivala, kar zelo olajša odkrivanje bazena ter potrebno število posebnih INOX klinov in elastik za dodatno pritrditev pokrivala. Za enostavno pokrivanje bazena je priložen dovolj dolg trak s katerim zelo hitro in z lahkoto pokrijete bazen. 

Zščitna pokrivala so po širini na vsaki strani za približno 20 cm širša od notranjih mer bazena in za 50 cm daljša, oziroma se jih lahko izdela po vaših željah.
Zaradi omejene nosilnosti aluminijastih cevi priporočamo uporabo teh pokrival pri bazenih do širine 4,5m. Možno pa je izdelati pokrivala z do 5,5 m širine.

Barva: Naročite lahko barvo pokrivala v olivno zeleni mat barvi, v svetlo plavi barvi ali sivi barvi. 

OPOMBA:
Pokrivalo prenese do 15 cm suhega snega.
V primeru mokrega snega je pokrivalo potrebno čistiti, saj teža mokrega snega, ali ledu (žled) lahko ukrivi aluminijaste prečke.

 Ponujamo nekaj tipskih celoletnih zaščitnih pokrival, ki pa se vsa izdelajo po naročilu, zato je možno zimsko pokrivalo izdelati v poljubni meri.

Po vašem povpraševanju vedno ponudimo celoletna zaščitna pokrivala izdelana po merah za vaš bazen.

IZBIRA PRAVILNE DIMENZIJE TIPSKEGA POKRIVALA!
V kolikor se odločite za naročilo pokrivala s standardnimi merami izberete pokrivalo glede na DIMENZIJE BAZENA, ki so navedene desno, velikso bazena pa levo. Pokrivalo je prilagojeno za izbrano dimenzijo bazena.

 Velikost bazena    Velikost pokrivala
5m x 3m                 5,5m  x 3,4m
6m x 4m                 6,5m  x 4,4m
7m x 4m                 7,5m  x 4,4m 
8m x 4m                 8,5m  x 4,4m
9m x 4,5m              9,5m  x 4,9m
10m x 4,5m           10,5m  x 4,9m
11m x 4,5m           11,5m  x 4,9m
12m x 4,5m           12,5m  x 4,9m

 Cena pokrivala je vključno z vsem priborom za navijanje in pripenjanje 62,83 €/m2   z vključenim DDV

Za zimska pokrivala za bazen po vaši meri pokličite na tel. 05 330 96 10

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.