Pokličite nas za pomoč pri naročilu ali informacije o izdelkih. Več o pomoči
Titro boniteta odličnosti AAA
TITRO » Bazenska pokrivala za pokrivanje bazena in zaščito » Zimska pokrivala za bazen
 

Bazeni - oprema

Bazen vam lahko v celoti opremimo tudi mi!

Imamo več kot 20-letne izkušnje z opremo in vzdrževanjem bazenov vseh vrst. Več o gradnji in opremi bazenov si poglejte na naši spletni strani.

Poliestrski bazeni

Bazeni iz poliestra so izredno lepo izdelanih oblik in gladkih zaokroženih vogalov. Njihova glavna prednost je enostavna gradnja in vzdrževanje, ter dolga življenjska doba. V ponudbi imamo več kot 100 modelov bazenov. Več informacij najdete na naši posebni spletni strani.

Wellness oprema

Poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje. Široka ponudba Wellness opreme. Savne vseh vrst, masažni bazeni – whirlpooli, umetne skale, solne sobe in solne terapije. Vso opremo izdelamo po vaših željah in jo strokovno montiramo.

Naziv Cena Količina
6,4m x 4,4m 388,22 EUR
7,4m x 5,4m 550,89 EUR
8,4m x 5,4m 625,34 EUR
9,4m x 5,4m 699,78 EUR
10,4m x 6,4m 917,60 EUR
11,4m x 6,4m 1.005,83 EUR
12,4m x 7,4m 1.265,01 EUR
13,4m x 7,4m 1.367,01 EUR
Izbrani izdelek vam dostavimo brezplačno!

POMOČ PRI NAKUPU

Za pomoč pri postopku nakupa, izbiri in podatkih o izdelkih pokličite na
tel 05 330 96 21 ali nam pišite
na elektronski naslov info@bazenska-trgovina.si

Na zgornji telefonski številki smo dosegljivi v delovnem času:

V GLAVNI SEZONI,
med 1. aprilom in 15. septembrom:
- ob delavnikih od 7:30 do 18:00 h
- in ob sobotah od 8:00 do 12:00 h

IZVEN SEZONE,
med 16. septembrom in 31. marcem:
- ob delavnikih od 7:30 do 16:00 h.

Preberi več o pomoči pri nakupu

Dostava blaga: Običajno 2 do 7 delovnih dni
DOSTAVA BLAGA

Naročeni izdelki bodo najverjetneje dostavljeni že naslednji delovni dan. Vse izdelke, ki so na zalogi odpremimo v 2-7 delovnih dneh po prejemu Vašega naročila in plačila, če se dobavljajo na osnovi načina plačila po predračunu. Ob nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev Vas prosimo, da le-te vpišite pod opombe na dnu naročila. V primeru, da določenega izdelka nimamo na zalogi Vas o tem obvestimo po elektronski pošti ali telefonu in se dogovorimo za dostavo naročenega izdelka.

Prodajni pogoji

Načini plačila: Plačilo po predračunu
NAČINI PLAČILA

Spletna trgovina ponuja sledeče možnosti plačila:

PLAČILO PO POVZETJU
V primeru, da ste se odločili, za plačilo po povzetju boste kupnino plačali poštarju ob dostavi naročenega izdelka. Ob prejemu pošiljke boste morali poštarju plačati tudi stroške provizije (0,96€ oz. 1% odkupnine) in pošta bo za vas opravila plačilo. Plačilo po povzetju je mogoče le za nakupe v skupni vrednosti do 200 EUR.

PLAČILO PO PREDRAČUNU PREKO BANKE
Pri izbiri plačila po predračunu boste ob nakupu prejeli obvestilo o računu kamor je potrebno opraviti nakazilo. V tem primeru plačate provizijo za opravljeno transakcijo banki, ki bo za vas opravila plačilo. Kot sklic pri plačilu obvezno navedite številko naročila, ki jo prejmete v potrdilu narročila na vaš e-mail naslov.

Prodajni pogoji

Zimsko pokrivalo za bazen - SUPERCOVER

Bazenska pokrivala SUPERCOVER so izdelana iz lahkega polietilenskega materiala, ki je odporen na UV svetlobo in klor v vodi. Ker so neprosojna preprečujejo rast alg.

Zimska pokrivala SUPERCOVER so zarobljena po celotnem obsegu in imajo na cca vsak m rinkico za dodatno pritrditev, poleg tega pa še posebne jermene (pasove) za vodne tulce, zaradi česar vodni tulec ne more zdrsniti iz pokrivala. Zimska pokrivala so v povprečju za 1,4 m večja od notranjih mer bazena. Pritrdite jih lahko z elastikami in s klini. Dodatno pa še z vodnimi tulci "GRIP"( po namestitvi se jih napolni z vodo ), ki na enostaven način preprečijo, da veter pride pod pokrivalo in ga privzdigne.

Barva: po izbiri je lahko zgoraj olivno zelena ali modra, spodaj pa črna

Ponujamo nekaj tipskih zimskih pokrival, ki pa se vsa izdelajo po naročilu, zato je možno zimsko pokrivalo izdelati v poljubni meri. Po vašem povpraševanju vedno ponudimo zimska pokrivala izdelana po merah za vaš bazen.

IZBIRA PRAVILNE DIMENZIJE TIPSKEGA POKRIVALA!
V kolikor se odločite za naročilo pokrivala s standardnimi merami, izberete pokrivalo glede na DIMENZIJE BAZENA, ki so navedene desno, velikost bazena pa levo. Pokrivalo je prilagojeno za izbrano dimenzijo bazena.

Velikosti pokrival za bazen (dimenzije v m)
Bazen: 5x3      Pokrivalo: 6,4 x 4,4
Bazen: 6x4      Pokrivalo: 7,4 x 5,4
Bazen: 7x4      Pokrivalo: 8,4 x 5,4
Bazen: 8x4      Pokrivalo: 9,4 x 5,4
Bazen: 9x5      Pokrivalo: 10,4 x 6,4
Bazen: 10x5    Pokrivalo: 11,4 x 6,4
Bazen: 11x6    Pokrivalo: 12,4 x 7,4
Bazen: 12x6    Pokrivalo: 13,4 x 7,4

Cena pokrivala je 13,56 €/ m2 z vključenim DDV

Pri izdelavi pokrival za bazene nepravilnih oblik je cena za 20 % višja.

Za zimska pokrivala za bazen po vaši meri pokličite na tel. 05 330 96 10

Opomba: vodni tulci, ki so na slikah, niso vključeni v ceno pokrivala.

Kaj še potrebujem za pritrditev zimskega pokrivala?

Za namestitev in pritrditev zimskega pokrivala običajno potrebujete še vsaj nekaj elastik in različnih klinov. Priporočamo pa, da zimsko pokrivalo na robovih obtežite z vodnimi tulci "Grip" ali pa uporabite kombinacijo vodnih tulcev in elastik. Poleg tega priporočamo namestitev posebne kalužne črpalke za izčrpavanje deževnice s pokrivala.  Zato glej še material za zaščito in pritrjevanje

POMOČ IN DODATNE VSEBINE!

Preberite več na strani: Priprava bazena na prezimovanje

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.