Pokličite nas za pomoč pri naročilu ali informacije o izdelkih. Več o pomoči
Titro boniteta odličnosti AAA
TITRO » Nega bazenske vode » Sistemi za dezinfekcijo in doziranje sredstev za nego vode » UV dezinfekcija
 

Bazeni - oprema

Bazen vam lahko v celoti opremimo tudi mi!

Imamo več kot 20-letne izkušnje z opremo in vzdrževanjem bazenov vseh vrst. Več o gradnji in opremi bazenov si poglejte na naši spletni strani.

Poliestrski bazeni

Bazeni iz poliestra so izredno lepo izdelanih oblik in gladkih zaokroženih vogalov. Njihova glavna prednost je enostavna gradnja in vzdrževanje, ter dolga življenjska doba. V ponudbi imamo več kot 100 modelov bazenov. Več informacij najdete na naši posebni spletni strani.

Wellness oprema

Poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje. Široka ponudba Wellness opreme. Savne vseh vrst, masažni bazeni – whirlpooli, umetne skale, solne sobe in solne terapije. Vso opremo izdelamo po vaših željah in jo strokovno montiramo.

UV dezinfekcija

Dezinfekcija bazenske vode z UV svetilko je dodaten sistem dezinfekcije vode v bazenu, ki zagotavlja odlično kakovost vode ob hkratnem zmanjšanju porabe dezinfekcijskih sredstev.

UV svetloba uniči vse bakterije in viruse in druge mikroorganizme v bazenski vodi. Rezultat je odlična kvaliteta vode, brez neprijetnih vonjav, brez pekočih oči in z zmanjšano porabo klora in drugih dezinfekcijskih sredstev.
UV svetloba v vodi ne pusti nobenih ostankov kemije in  ne vpliva na pH vrednost vode. Je torej popolnoma nevtralen način za dezinfekcijo vode. Prav zato se UV dezinfekcijo uporablja tudi pri vodovodnih sistemih s pitno vodo.

Montaža naprave je enostavna, namesti se jo na by-pas na povratni cevi iz filtrirne naprave v bazen. Ne potrebuje nobenega posebnega vzdrževanja razen menjave žarnice na določena predpisana obdobja.

UV dezinfekcija je odličen sistem za dopolnitev običajnega načina dezinfekcije. UV svetilka odlično dopolni delovanje solinatorjev in central za doziranje tekočega klora ali pa ročne dezinfekcije s klorovimi tabletami, saj  zelo zmanjša porabo dezinfekcijskega sredstva in s tem močno prispeva k naravnemu in prijetnemu kopanju z minimalnimi količinami dezinfekcijskega sredstva v briliantno čisti bazenski vodi. 


Priprava bazena na zimo  - prezimovanje bazen
Gradnja bazena - Nasveti za grdnjo bazena
Kreme, mila in losjoni za savne in wellness
Brezplačna dostava v spletni trgovini za nakup nad 100 eur

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.