Pokličite nas za pomoč pri naročilu ali informacije o izdelkih. Več o pomoči
Titro boniteta odličnosti AAA
TITRO » Oprema za bazene » Ogrevanje vode v bazenu » Toplotni izmenjevalci
 

Bazeni - oprema

Bazen vam lahko v celoti opremimo tudi mi!

Imamo več kot 20-letne izkušnje z opremo in vzdrževanjem bazenov vseh vrst. Več o gradnji in opremi bazenov si poglejte na naši spletni strani.

Poliestrski bazeni

Bazeni iz poliestra so izredno lepo izdelanih oblik in gladkih zaokroženih vogalov. Njihova glavna prednost je enostavna gradnja in vzdrževanje, ter dolga življenjska doba. V ponudbi imamo več kot 100 modelov bazenov. Več informacij najdete na naši posebni spletni strani.

Wellness oprema

Poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje. Široka ponudba Wellness opreme. Savne vseh vrst, masažni bazeni – whirlpooli, umetne skale, solne sobe in solne terapije. Vso opremo izdelamo po vaših željah in jo strokovno montiramo.

Naziv Cena Količina
Nazivna moč 13 kW 421,02 EUR
Nazivna moč 20 kW 441,82 EUR
Nazivna moč 38 kW 469,46 EUR
Nazivna moč 53 kW 502,55 EUR
Nazivna moč 73 kW 554,61 EUR
Nazivna moč 88 kW 609,51 EUR
Nazivna moč 145 kW 755,18 EUR
Za nakup nad 100 EUR je dostava brezplačna.

POMOČ PRI NAKUPU

Za pomoč pri postopku nakupa, izbiri in podatkih o izdelkih pokličite na
tel 05 330 96 21 ali nam pišite
na elektronski naslov info@bazenska-trgovina.si

Na zgornji telefonski številki smo dosegljivi v delovnem času:

V GLAVNI SEZONI,
med 1. aprilom in 15. septembrom:
- ob delavnikih od 7:30 do 18:00 h
- in ob sobotah od 8:00 do 12:00 h

IZVEN SEZONE,
med 16. septembrom in 31. marcem:
- ob delavnikih od 7:30 do 16:00 h.

Preberi več o pomoči pri nakupu

Dostava blaga: Običajno 2 do 7 delovnih dni
DOSTAVA BLAGA

Naročeni izdelki bodo najverjetneje dostavljeni že naslednji delovni dan. Vse izdelke, ki so na zalogi odpremimo v 2-7 delovnih dneh po prejemu Vašega naročila in plačila, če se dobavljajo na osnovi načina plačila po predračunu. Ob nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev Vas prosimo, da le-te vpišite pod opombe na dnu naročila. V primeru, da določenega izdelka nimamo na zalogi Vas o tem obvestimo po elektronski pošti ali telefonu in se dogovorimo za dostavo naročenega izdelka.

Prodajni pogoji

Načini plačila: Plačilo po predračunu
NAČINI PLAČILA

Spletna trgovina ponuja sledeče možnosti plačila:

PLAČILO PO POVZETJU
V primeru, da ste se odločili, za plačilo po povzetju boste kupnino plačali poštarju ob dostavi naročenega izdelka. Ob prejemu pošiljke boste morali poštarju plačati tudi stroške provizije (0,96€ oz. 1% odkupnine) in pošta bo za vas opravila plačilo. Plačilo po povzetju je mogoče le za nakupe v skupni vrednosti do 200 EUR.

PLAČILO PO PREDRAČUNU PREKO BANKE
Pri izbiri plačila po predračunu boste ob nakupu prejeli obvestilo o računu kamor je potrebno opraviti nakazilo. V tem primeru plačate provizijo za opravljeno transakcijo banki, ki bo za vas opravila plačilo. Kot sklic pri plačilu obvezno navedite številko naročila, ki jo prejmete v potrdilu narročila na vaš e-mail naslov.

Prodajni pogoji

Toplotni izmenjevalci VAGNER - Tip OVB cevni

Toplotni izmenjevalci VAGNER spadajo med cenovno zelo ugodne.

Izmenjevalci imajo nazivno moč pri 90 stopinjah, zato je potrebno to upoštevati povsod tam kjer je temepratura ogrevalnega medija nižja zaradi nizkotemperaturnega režima ogrevanja (toplotne črpalke, solarno ogrevanje, itd...)

Priključki za bazensko vodo so na boku izmenjevalca, priključki za ogrevalno vodo pa na obeh čelnih straneh. Zaradi tega je najobičajnejši način vgradnje navpičen

Izdelani so iz inoxa AISI 316 in barvani s črno barvo.V kompletu z izmenjevalcem so tudi pritrditveni nosilci. 

Opomba: Pri povezavi izmenjevalca na PVC cevovod bazenske tehnike priporočamo uporabo posebnih kovinskih deljivih spojk (holandec, ki ni v kompletu z grelcem - glej sliko), ki imajo pripravljen PVC lepilni del. Poleg tega priporočamo, da pri toplotnih izmenjevalcih v veliko močjo pred in za izmenjevalcem uporabite posebne PVC-U temperaturno bolj odporne PVC cevi in spojni material (običajno zelo svetlo sive barve).

Posebna kovinska deljiva spojka na eni od slik ni zajeta v ceni izmenjevalca!

Priporočamo, da pri montaži INOX izmenjevalce dobro ozemljite!

POMOČ IN DODATNE VSEBINE!

Preberite več na strani: Ogrevanje vode v bazenu

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.