Pokličite nas za pomoč pri naročilu ali informacije o izdelkih. Več o pomoči
Titro boniteta odličnosti AAA
TITRO » Oprema za bazene » Ogrevanje vode v bazenu » TOPLOTNE ČRPALKE
 

Bazeni - oprema

Bazen vam lahko v celoti opremimo tudi mi!

Imamo več kot 20-letne izkušnje z opremo in vzdrževanjem bazenov vseh vrst. Več o gradnji in opremi bazenov si poglejte na naši spletni strani.

Poliestrski bazeni

Bazeni iz poliestra so izredno lepo izdelanih oblik in gladkih zaokroženih vogalov. Njihova glavna prednost je enostavna gradnja in vzdrževanje, ter dolga življenjska doba. V ponudbi imamo več kot 100 modelov bazenov. Več informacij najdete na naši posebni spletni strani.

Wellness oprema

Poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje. Široka ponudba Wellness opreme. Savne vseh vrst, masažni bazeni – whirlpooli, umetne skale, solne sobe in solne terapije. Vso opremo izdelamo po vaših željah in jo strokovno montiramo.

TOPLOTNE ČRPALKE

Toplotne črpalke, ki so posebej narejene za gretje vode v plavalnih bazenih imajo vse po vrsti izmenjevalec iz titana, zato so uporabne tudi pri bazenih, v katerih poteka deznfekcija s soljo (solinatorji).
Vse toplotne črpalke iz naše ponudbe so poljnjene z najnovejšim hladilnim sredstvom R410V.

Nekatere toplotne črpalke lahko vodo tudi hladijo ! 
Nekateri modeli z "defrost system" lahko delujejo tudi do -5o C.

Ker lahko nekatere toplotne črpalke bazensko vodo greje ali hladi, so uporabne tudi za hlajenje vode pri hladnih bazenih v wellness prostorih in so pri plavalnih bazenih hkrati zelo uporabne za gretje vode spomladi, v največji  vročini pa preprečujejo pregrevanje vode!

Za ekonomično in hitro ter enostavno namestitev ogrevanja bazenske vode s toplotno črpalko  je zanimiv ZODIAC sistem s kit kpl Zodiac Easy Connect, ki omogoča izvedbo ogrevanja v nekaj minutah, brez predelav v strojnici bazena.


Priprava bazena na zimo  - prezimovanje bazen
Gradnja bazena - Nasveti za grdnjo bazena
Kreme, mila in losjoni za savne in wellness
Brezplačna dostava v spletni trgovini za nakup nad 100 eur

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.