Pokličite nas za pomoč pri naročilu ali informacije o izdelkih. Več o pomoči
Titro boniteta odličnosti AAA
TITRO » Bazenska pokrivala za pokrivanje bazena in zaščito » Termo pokrivala za bazen
 

Bazeni - oprema

Bazen vam lahko v celoti opremimo tudi mi!

Imamo več kot 20-letne izkušnje z opremo in vzdrževanjem bazenov vseh vrst. Več o gradnji in opremi bazenov si poglejte na naši spletni strani.

Poliestrski bazeni

Bazeni iz poliestra so izredno lepo izdelanih oblik in gladkih zaokroženih vogalov. Njihova glavna prednost je enostavna gradnja in vzdrževanje, ter dolga življenjska doba. V ponudbi imamo več kot 100 modelov bazenov. Več informacij najdete na naši posebni spletni strani.

Wellness oprema

Poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje. Široka ponudba Wellness opreme. Savne vseh vrst, masažni bazeni – whirlpooli, umetne skale, solne sobe in solne terapije. Vso opremo izdelamo po vaših željah in jo strokovno montiramo.

Naziv Cena Količina
5m x 4m 378,20 EUR
6m x 4m 453,84 EUR
7m x 4m 529,48 EUR
8m x 4m 606,34 EUR
9m x 4m 673,44 EUR
10m x 4m 712,48 EUR
11m x 4m 751,52 EUR
12m x 4m 790,56 EUR
Za nakup nad 100 EUR je dostava brezplačna.

POMOČ PRI NAKUPU

Za pomoč pri postopku nakupa, izbiri in podatkih o izdelkih pokličite na
tel 05 330 96 21 ali nam pišite
na elektronski naslov info@bazenska-trgovina.si

Na zgornji telefonski številki smo dosegljivi v delovnem času:

V GLAVNI SEZONI,
med 1. aprilom in 15. septembrom:
- ob delavnikih od 7:30 do 18:00 h
- in ob sobotah od 8:00 do 12:00 h

IZVEN SEZONE,
med 16. septembrom in 31. marcem:
- ob delavnikih od 7:30 do 16:00 h.

Preberi več o pomoči pri nakupu

Dostava blaga: Običajno 2 do 7 delovnih dni
DOSTAVA BLAGA

Naročeni izdelki bodo najverjetneje dostavljeni že naslednji delovni dan. Vse izdelke, ki so na zalogi odpremimo v 2-7 delovnih dneh po prejemu Vašega naročila in plačila, če se dobavljajo na osnovi načina plačila po predračunu. Ob nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev Vas prosimo, da le-te vpišite pod opombe na dnu naročila. V primeru, da določenega izdelka nimamo na zalogi Vas o tem obvestimo po elektronski pošti ali telefonu in se dogovorimo za dostavo naročenega izdelka.

Prodajni pogoji

Načini plačila: Plačilo po predračunu
NAČINI PLAČILA

Spletna trgovina ponuja sledeče možnosti plačila:

PLAČILO PO POVZETJU
V primeru, da ste se odločili, za plačilo po povzetju boste kupnino plačali poštarju ob dostavi naročenega izdelka. Ob prejemu pošiljke boste morali poštarju plačati tudi stroške provizije (0,96€ oz. 1% odkupnine) in pošta bo za vas opravila plačilo. Plačilo po povzetju je mogoče le za nakupe v skupni vrednosti do 200 EUR.

PLAČILO PO PREDRAČUNU PREKO BANKE
Pri izbiri plačila po predračunu boste ob nakupu prejeli obvestilo o računu kamor je potrebno opraviti nakazilo. V tem primeru plačate provizijo za opravljeno transakcijo banki, ki bo za vas opravila plačilo. Kot sklic pri plačilu obvezno navedite številko naročila, ki jo prejmete v potrdilu narročila na vaš e-mail naslov.

Prodajni pogoji

Po celotnem obsegu zarobljeno termo pokrivalo za bazen PROSOJNO MODRO izvedba PRESTIGE

VSA TERMO POKRIVALA IZ NAŠE PONUDBE SO IZ MATERIALA GEOBUBBLE V OBLIKI ŠTEVILKE 8, KI JE PRECEJ OBSTOJNEJŠE OD KLASIČNIH KROGCEV IN IMA POSLEDIČNO TUDI DALJŠO ŽIVLJENJSKO DOBO!

Temo pokriavlo PRESTIGE ima vse lastnosti običajnega termo pokrivala, le da je zarobljeno s termovarjenjem (ni šivano!!) PO CELOTNEM OBSEGU in ima dodano vrv za vlečenje ! 

Prednost zarobljenega pokrivala s termovarjenjem pred šivanim je v tem, da je rob veliko bolj čvst, kompakten in obstojen, šivan spoj (robljenje) pa se zelo rad hitro odtrga, saj je pokrivalo na gosto prebodeno s šivi. 

DODATNO:   V ceni pokrivala je zajeta tudi pripenjalna vrvica za vlečno vrv, s katero z lahkoto potegnete pokrivalo čez bazen, ter poseben dodatni dvojni plavajoči rob, ki preprečuje, da bi se pri nameščanju pokrivala pokrivalo preveč potapljalo pod vodo.

Ponujamo nekaj cen za termo pokrivala s tipskimi merami, ki pa se vsa izdelajo po naročilu, zato je možno termo pokrivalo izdelati v poljubni meri.

Za več podrobnosti in izdelavo po meri pokliči 05 330 96 10 ali piši na titro@titro.si za več informacij.

Termo pokrivala se običajno navijajo na posebne navijalce za lažje odkrivanje in pokrivanje bazena.
Pokrivalo je izdelano iz termoplastične folije z zračnimi mehurčki. 500 micron.

Priporočamo uporabo zaščitnega pokrivala Termoprotect za zaščito termo pokrivala pred UV žarki, ko je na navijalcu.

Cena pokrivala:  18,95 €/ m2  z vključenim DDV.
Za pokrivala nepravilnih oblik se cena poviša za 15 %
Barva:              prosojno modra
Teža na m2:     0,37 kg

 

Kaj še potrebujem za bazensko pokrivalo?

Za navijanje pokrivala potrebujete še navijalec za bazensko pokrivalo 

Priporočamo uporabo zaščitnega pokrivala Termoprotect pri zunanjih bazenih, za zaščito termo pokrivala pred UV žarki, ko je na navijalcu.

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.