Pokličite nas za pomoč pri naročilu ali informacije o izdelkih. Več o pomoči
Titro boniteta odličnosti AAA
TITRO » Bazenska pokrivala za pokrivanje bazena in zaščito » Termo pokrivala za bazen
 

Bazeni - oprema

Bazen vam lahko v celoti opremimo tudi mi!

Imamo več kot 20-letne izkušnje z opremo in vzdrževanjem bazenov vseh vrst. Več o gradnji in opremi bazenov si poglejte na naši spletni strani.

Poliestrski bazeni

Bazeni iz poliestra so izredno lepo izdelanih oblik in gladkih zaokroženih vogalov. Njihova glavna prednost je enostavna gradnja in vzdrževanje, ter dolga življenjska doba. V ponudbi imamo več kot 100 modelov bazenov. Več informacij najdete na naši posebni spletni strani.

Wellness oprema

Poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje. Široka ponudba Wellness opreme. Savne vseh vrst, masažni bazeni – whirlpooli, umetne skale, solne sobe in solne terapije. Vso opremo izdelamo po vaših željah in jo strokovno montiramo.

Termo pokrivala za bazen

Termo pokrivala za bazene se največkrat uporablja pri zunanjih bazenih spomladi za čim hitrejše ogrevanje vode s pomočjo sonca (najcenejše solarno ogrevanje), ter konec poletja za ohranjanje dovolj visoke temperature vode in na ta način podaljšanje kopalne sezone. Termo pokrivalo plava na bazenski vodi in zaradi svoje strukture preprečuje ohlajanje vode ter izhlapevanje (izhlapevanje zelo ohlaja vodo), hkrati pa delno ščiti bazensko vodo pred umazanijo. Še posebej pomembno je preprečevanje izhlapevanja bazenske vode pri notranjih pokritih bazenih, saj poleg preprečevanja izgube toplote preprečuje tudi prekomerno nabiranje vlage v prostoru z bazenom. Termo pokrivala se običajno navijajo na posebne navijalce za lažje odkrivanje in pokrivanje bazena.


 • Nezarobljeno termo pokrivalo za bazen -PROSOJNO MODRO

  Nezarobljeno termo pokrivalo za bazen -PROSOJNO MODRO

  Cena pokrivala: 10,00 €/ m2  z vključenim DDV.
  Termo pokrivalo za bazen v roli, širine 4 ali 5 m.  Pokrivalo vam odrežemo na željeno dolžino. 500 micron.

  VSA TERMO POKRIVALA IZ NAŠE PONUDBE SO IZ MATERIALA GEOBUBBLE V OBLIKI ŠTEVILKE 8, KI JE PRECEJ OBSTOJNEJŠE OD KLASIČNIH KROGCEV IN IMA POSLEDIČNO TUDI DALJŠO ŽIVLJENJSKO DOBO!

  Cena: 204,96 EUR
 • Čelno zarobljeno termo pokrivalo za bazen PROSOJNO MODRO - izvedba COMFORT

  Čelno zarobljeno termo pokrivalo za bazen PROSOJNO MODRO - izvedba COMFORT

  Cena pokrivala: 17,08 €/ m2  z vključenim DDV.

  Klasično termo pokrivalo prosojno MODRE barve je na čelnih straneh zarobljeno s termovarjenim trakom (ni šivano ! ). 500 micron, v izvedbi COMFORT.

  VSA TERMO POKRIVALA IZ NAŠE PONUDBE SO IZ MATERIALA GEOBUBBLE V OBLIKI ŠTEVILKE 8, KI JE PRECEJ OBSTOJNEJŠE OD KLASIČNIH KROGCEV IN IMA POSLEDIČNO TUDI DALJŠO ŽIVLJENJSKO DOBO!

  Cena: 341,60 EUR
 • Zaščitno pokrivalo TERMOPROTECT za termo pokrivala

  Zaščitno pokrivalo TERMOPROTECT za termo pokrivala

  Odlična zaščita termo pokrival, ko niso v uporabi je TERMOPROTECT pokrivalo, ki ščiti termo pokrivalo pred prehitrim staranjem.

  Cena: 219,60 EUR
Priprava bazena na zimo - prezimovanje bazen
Gradnja bazena - Nasveti za grdnjo bazena
Kreme, mila in losjoni za savne in wellness
Brezplačna dostava v spletni trgovini za nakup nad 100 eur

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.