Pokličite nas za pomoč pri naročilu ali informacije o izdelkih. Več o pomoči
Titro boniteta odličnosti AAA
TITRO » Gradnja bazena » Stekleni MOZAIKI
 

Bazeni - oprema

Bazen vam lahko v celoti opremimo tudi mi!

Imamo več kot 20-letne izkušnje z opremo in vzdrževanjem bazenov vseh vrst. Več o gradnji in opremi bazenov si poglejte na naši spletni strani.

Poliestrski bazeni

Bazeni iz poliestra so izredno lepo izdelanih oblik in gladkih zaokroženih vogalov. Njihova glavna prednost je enostavna gradnja in vzdrževanje, ter dolga življenjska doba. V ponudbi imamo več kot 100 modelov bazenov. Več informacij najdete na naši posebni spletni strani.

Wellness oprema

Poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje. Široka ponudba Wellness opreme. Savne vseh vrst, masažni bazeni – whirlpooli, umetne skale, solne sobe in solne terapije. Vso opremo izdelamo po vaših željah in jo strokovno montiramo.

Mozaiki različnih vrst so največkrat narejeni iz stekla s primešanimi minerali, iz sintranega stekla, iz pravih kamnitih ploščic, iz keramike ali pa iz plastike.

Zaradi vse bolj dostopnih cen so stekleni mozaiki postali nov dekorativni element v stanovanjih, wellness prostorih in parnih savnah ter seveda v plavalnih bazenih, kjer so skoraj v celoti zamenjali klasične bazenske pločice, pred katerimi imajo vrsto prednosti.

Ponudimo vam lahko več različnih vrst steklenih mozaikov različnih proizvajalcev; Bisazza, Opiocolor, Astral, moderni mozaiki proizvajalca Ezarri in drugi.
Pri nas dobite tudi najnoveši hit na področju steklenih mozaikov, to je tiskani mozaik na katerega se lahko natisne sliko ali dekoracijo po vašem izboru. Pri tiskanih mozaikih je vse prepuščeno vaši domišljiji...


Nekaj opreme za bazen iz izbranih kategorij

Priprava bazena na zimo  - prezimovanje bazen
Gradnja bazena - Nasveti za grdnjo bazena
Kreme, mila in losjoni za savne in wellness
Brezplačna dostava v spletni trgovini za nakup nad 100 eur

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.