Pokličite nas za pomoč pri naročilu ali informacije o izdelkih. Več o pomoči
Titro boniteta odličnosti AAA
TITRO » Gradnja bazena » Stekleni MOZAIKI » Stekleni mozaiki » Stekleni mozaiki EZARRI COCTAIL
 

Bazeni - oprema

Bazen vam lahko v celoti opremimo tudi mi!

Imamo več kot 20-letne izkušnje z opremo in vzdrževanjem bazenov vseh vrst. Več o gradnji in opremi bazenov si poglejte na naši spletni strani.

Poliestrski bazeni

Bazeni iz poliestra so izredno lepo izdelanih oblik in gladkih zaokroženih vogalov. Njihova glavna prednost je enostavna gradnja in vzdrževanje, ter dolga življenjska doba. V ponudbi imamo več kot 100 modelov bazenov. Več informacij najdete na naši posebni spletni strani.

Wellness oprema

Poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje. Široka ponudba Wellness opreme. Savne vseh vrst, masažni bazeni – whirlpooli, umetne skale, solne sobe in solne terapije. Vso opremo izdelamo po vaših željah in jo strokovno montiramo.

Cena: 95,62 EUR
Količina:
Za izbrani izdelek dostava NI brezplačna! Za ceno dostave nas kontaktirajte.

POMOČ PRI NAKUPU

Za pomoč pri postopku nakupa, izbiri in podatkih o izdelkih pokličite na
tel 05 330 96 21 ali nam pišite
na elektronski naslov info@bazenska-trgovina.si

Na zgornji telefonski številki smo dosegljivi v delovnem času:

V GLAVNI SEZONI,
med 1. aprilom in 15. septembrom:
- ob delavnikih od 7:30 do 18:00 h
- in ob sobotah od 8:00 do 12:00 h

IZVEN SEZONE,
med 16. septembrom in 31. marcem:
- ob delavnikih od 7:30 do 16:00 h.

Preberi več o pomoči pri nakupu

Dostava blaga: Običajno 2 do 7 delovnih dni
DOSTAVA BLAGA

Naročeni izdelki bodo najverjetneje dostavljeni že naslednji delovni dan. Vse izdelke, ki so na zalogi odpremimo v 2-7 delovnih dneh po prejemu Vašega naročila in plačila, če se dobavljajo na osnovi načina plačila po predračunu. Ob nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev Vas prosimo, da le-te vpišite pod opombe na dnu naročila. V primeru, da določenega izdelka nimamo na zalogi Vas o tem obvestimo po elektronski pošti ali telefonu in se dogovorimo za dostavo naročenega izdelka.

Prodajni pogoji

Načini plačila: Plačilo po povzetju ali predračunu
NAČINI PLAČILA

Spletna trgovina ponuja sledeče možnosti plačila:

PLAČILO PO POVZETJU
V primeru, da ste se odločili, za plačilo po povzetju boste kupnino plačali poštarju ob dostavi naročenega izdelka. Ob prejemu pošiljke boste morali poštarju plačati tudi stroške provizije (0,96€ oz. 1% odkupnine) in pošta bo za vas opravila plačilo. Plačilo po povzetju je mogoče le za nakupe v skupni vrednosti do 200 EUR.

PLAČILO PO PREDRAČUNU PREKO BANKE
Pri izbiri plačila po predračunu boste ob nakupu prejeli obvestilo o računu kamor je potrebno opraviti nakazilo. V tem primeru plačate provizijo za opravljeno transakcijo banki, ki bo za vas opravila plačilo. Kot sklic pri plačilu obvezno navedite številko naročila, ki jo prejmete v potrdilu narročila na vaš e-mail naslov.

Prodajni pogoji

Stekleni mozaik Ezarri COCTAIL Bellini

Stekleni mozaiki Ezarri.  Model: COCTAIL - Bellini - cena za 1 m2

Stekleni mozaik primeren za uporabo v bazenih, savnah, kopalnicah, wellness-ih, na prostem, itd.

Velikost:         2,5 x 2,5 cm
Debelina cca:   4 mm
Posamezne ploščice so spojene s posebnim "JointPoint" sistemom točkovega lepljenja. Več o JointPoint sistemu si oglejte na strani www.jointpoint.es

Rok dobave mozaikov je običajno med 10 in 20 delovnih dni, odvisno od tega ali je vaš izbrani mozaik na zalogi pri proizvajalcu, ali pa ga je potrebno šele izdelati.

Lahko si tudi sami izdelate poseben mozaični mix po vaši želji z do štirimi različnimi mozaiki s pomočjo posebnega programa. 

Kliknite na:  MIXTURES GENERATOR in povezali se boste s programom za izdelavo poljubnih unikatnih mozaičnih mix-ov. 
Ko si pripravite svoj mozaični mix, natisnite izbrani mix in nam sliko ter podatke, ki so pripisani k sliki pošljite po pošti (ali pa natisnite v pdf in pošljite po e-mailu), da pripravimo ponudbo z rokom dobave in ceno.
V kolikor boste pri tem imeli težave nas pokličite ali nam pišite in radi vam bomo pomagali.

Zaradi teže steklenih mozaikov, pri nakupu večje količine s težo nad 50 kg, dostava ni brezplačna in vam jo sporočimo po vašem naročilu ali predhodnem povpraševanju.

Za več informacij o steklenih mozaikih nas pokličite na 05 330 96 21 ali nam pišite na info@bazenska-trgovina.si

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.