Pokličite nas za pomoč pri naročilu ali informacije o izdelkih. Več o pomoči
Titro boniteta odličnosti AAA
TITRO » Nega bazenske vode » Sredstva za preprečevanje alg
 

Bazeni - oprema

Bazen vam lahko v celoti opremimo tudi mi!

Imamo več kot 20-letne izkušnje z opremo in vzdrževanjem bazenov vseh vrst. Več o gradnji in opremi bazenov si poglejte na naši spletni strani.

Poliestrski bazeni

Bazeni iz poliestra so izredno lepo izdelanih oblik in gladkih zaokroženih vogalov. Njihova glavna prednost je enostavna gradnja in vzdrževanje, ter dolga življenjska doba. V ponudbi imamo več kot 100 modelov bazenov. Več informacij najdete na naši posebni spletni strani.

Wellness oprema

Poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje. Široka ponudba Wellness opreme. Savne vseh vrst, masažni bazeni – whirlpooli, umetne skale, solne sobe in solne terapije. Vso opremo izdelamo po vaših željah in jo strokovno montiramo.

Cena: 10,96 EUR
Količina:
Za nakup nad 100 EUR je dostava brezplačna.

POMOČ PRI NAKUPU

Za pomoč pri postopku nakupa, izbiri in podatkih o izdelkih pokličite na
tel 05 330 96 21 ali nam pišite
na elektronski naslov info@bazenska-trgovina.si

Na zgornji telefonski številki smo dosegljivi v delovnem času:

V GLAVNI SEZONI,
med 1. aprilom in 15. septembrom:
- ob delavnikih od 7:30 do 18:00 h
- in ob sobotah od 8:00 do 12:00 h

IZVEN SEZONE,
med 16. septembrom in 31. marcem:
- ob delavnikih od 7:30 do 16:00 h.

Preberi več o pomoči pri nakupu

Dostava blaga: Običajno 2 do 7 delovnih dni
DOSTAVA BLAGA

Naročeni izdelki bodo najverjetneje dostavljeni že naslednji delovni dan. Vse izdelke, ki so na zalogi odpremimo v 2-7 delovnih dneh po prejemu Vašega naročila in plačila, če se dobavljajo na osnovi načina plačila po predračunu. Ob nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev Vas prosimo, da le-te vpišite pod opombe na dnu naročila. V primeru, da določenega izdelka nimamo na zalogi Vas o tem obvestimo po elektronski pošti ali telefonu in se dogovorimo za dostavo naročenega izdelka.

Prodajni pogoji

Načini plačila: Plačilo po povzetju ali predračunu
NAČINI PLAČILA

Spletna trgovina ponuja sledeče možnosti plačila:

PLAČILO PO POVZETJU
V primeru, da ste se odločili, za plačilo po povzetju boste kupnino plačali poštarju ob dostavi naročenega izdelka. Ob prejemu pošiljke boste morali poštarju plačati tudi stroške provizije (0,96€ oz. 1% odkupnine) in pošta bo za vas opravila plačilo. Plačilo po povzetju je mogoče le za nakupe v skupni vrednosti do 200 EUR.

PLAČILO PO PREDRAČUNU PREKO BANKE
Pri izbiri plačila po predračunu boste ob nakupu prejeli obvestilo o računu kamor je potrebno opraviti nakazilo. V tem primeru plačate provizijo za opravljeno transakcijo banki, ki bo za vas opravila plačilo. Kot sklic pri plačilu obvezno navedite številko naročila, ki jo prejmete v potrdilu narročila na vaš e-mail naslov.

Prodajni pogoji

ZIMSKI ALGICID - Calzelos 1 L

Zimski algicid CALZELOS je brezfosfatno sredstvo za prezimovanje plavalnih bazenov, proti algam in oblogam vodnega kamna.

Je tekoče rahlo peneče se sredstvo, brez klora, pH nevtralno, preprečuje izločanje vodnega kamna in zatira rast alg v bazenih na prostem.
Zelo olajša spomladansko čiščenje bazena, saj je v bazenu veliko manj alg in ni apnenčastih in drugih oblog na steni bazena. Bazen se z lahkoto čisti, saj nesnaga ni  sprijeta na podlago.

Uporaba:
Po pripravi bazena na prezimovanje (poln bazen vode ali nižji nivo vode v bazenu) vlijte v bazen ustrezno količino zimskega algicida. Priporočamo, da bazen pripravite na zimovanje pri temperaturi vode pod 14oC (do takrat naj bazen normalno deluje) in da količino zimskega algicida, ki ustreza vašemu bazenu razredčite z 10-kratno količino vode in raztopino nato vzdolž roba vlijte v bazen.

Poraba, preračunana na povprečne zimske temperature, pri trdoti vode:
do 15 dH:        1,5 l  na 50 m3 vode
20 do 30 dH:    2 l    na 50 m3 vode
nad 30 dH:       2,5 l na 50 m3 vode

V toplejših zimah priporočamo dodatno doziranje sredstva Calzelos.
Calzelos ni sredstvo proti zmrzovanju!

*Sredstva nikoli ne mešajte z drugimi kemikalijami!

POMOČ IN DODATNE VSEBINE!

Preberite več na strani: Priprava bazena na prezimovanje

Podobni izdelki

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.