Pokličite nas za pomoč pri naročilu ali informacije o izdelkih. Več o pomoči
Titro boniteta odličnosti AAA
TITRO » Solni izdelki » Solne lučke

Cenjene stranke obveščamo, da bo v mesecu Avgustu zaradi dopustov moteno pošiljanje paketov. Hvala za razumevanje. TITRO bazeni d.o.o

 

Bazeni - oprema

Bazen vam lahko v celoti opremimo tudi mi!

Imamo več kot 20-letne izkušnje z opremo in vzdrževanjem bazenov vseh vrst. Več o gradnji in opremi bazenov si poglejte na naši spletni strani.

Poliestrski bazeni

Bazeni iz poliestra so izredno lepo izdelanih oblik in gladkih zaokroženih vogalov. Njihova glavna prednost je enostavna gradnja in vzdrževanje, ter dolga življenjska doba. V ponudbi imamo več kot 100 modelov bazenov. Več informacij najdete na naši posebni spletni strani.

Wellness oprema

Poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje. Široka ponudba Wellness opreme. Savne vseh vrst, masažni bazeni – whirlpooli, umetne skale, solne sobe in solne terapije. Vso opremo izdelamo po vaših željah in jo strokovno montiramo.

Solne lučke

Solne lučke so izdelane iz kristalov kamene soli, ki je nastala pred milijoni let, ko so se morja izsušila. Njena različna barva je posledica slojev železa, ki sestavljajo kristale.

Poleg prijetne osvetlitve prostora, pa je funkcija solnih lučk sproščanje negativno nabitih ionov v prostor.
Električni aparati in nezadostno prezračevanje prostorov povečujejo koncentracijo pozitivno nabitih ionov v zraku, z oddajanjem negativno nabitih ionov pa so solne svetilke naravna protiutež.
Negativni ioni, ki jih vdihavamo, so nosilci življenjske energije.

Solna lučka lahko krasi vašo dnevno sobo, spalnico, pisarno, idealna je za uporabo v savni in drugih wellness prostorih.
PRIMERNA TUDI KOT DARILO.

Več o solnih lučkah in vplivih pozitivnih in negativnih ionov na človeško telo.


Priprava bazena na zimo  - prezimovanje bazen
Gradnja bazena - Nasveti za grdnjo bazena
Kreme, mila in losjoni za savne in wellness
Brezplačna dostava v spletni trgovini za nakup nad 100 eur

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.