Pokličite nas za pomoč pri naročilu ali informacije o izdelkih. Več o pomoči
Titro boniteta odličnosti AAA
TITRO » Gradnja bazena » Vgradni elementi za BETONSKE bazene » Skozniki za betonski bazen
 

Bazeni - oprema

Bazen vam lahko v celoti opremimo tudi mi!

Imamo več kot 20-letne izkušnje z opremo in vzdrževanjem bazenov vseh vrst. Več o gradnji in opremi bazenov si poglejte na naši spletni strani.

Poliestrski bazeni

Bazeni iz poliestra so izredno lepo izdelanih oblik in gladkih zaokroženih vogalov. Njihova glavna prednost je enostavna gradnja in vzdrževanje, ter dolga življenjska doba. V ponudbi imamo več kot 100 modelov bazenov. Več informacij najdete na naši posebni spletni strani.

Wellness oprema

Poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje. Široka ponudba Wellness opreme. Savne vseh vrst, masažni bazeni – whirlpooli, umetne skale, solne sobe in solne terapije. Vso opremo izdelamo po vaših željah in jo strokovno montiramo.

Skozniki za betonski bazen

Skozniki za bazen se uporabljajo kadar želimo v steno bazena namestiti različne naprave za odvzem ali dotok vode, za kar potrebujemo okroglo luknjo skozi steno bazena. Ker posamezne elemente ne moremo kar preprosto namestiti na stene bazena potrebujemo nek vmesni element (skoznik), ki bo šel skozi steno bazena in služil kot povezava med cevno instalacijo na zunanji strani in elementom, ki bo vgrajen na notranji steni bazena. Skoznik se pri gradnji vgradi v steno bazena. Nanj se nato na zunanji strani priklopi cevna instalacija na strani v bazenu pa različne elemente kot so: povratne šobe in usmerniki vode, odvzem vode za slap ali protitočno napravo itd...  Skozniki za BETONSKE bazene se razlikujejo od skoznikov za LINER bazene po tem, da nimajo dodatnih tesnil, ki služijo za tesnenje bazenske folije, saj jih ne potrebujejo ker nimajo bazenske folije.
Priprava bazena na zimo  - prezimovanje bazen
Gradnja bazena - Nasveti za grdnjo bazena
Kreme, mila in losjoni za savne in wellness
Brezplačna dostava v spletni trgovini za nakup nad 100 eur

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.