Pokličite nas za pomoč pri naročilu ali informacije o izdelkih. Več o pomoči
Titro boniteta odličnosti AAA
TITRO » Gradnja bazena » Vgradni elementi za LINER bazene » Skimmerji za LINER bazene
 

Bazeni - oprema

Bazen vam lahko v celoti opremimo tudi mi!

Imamo več kot 20-letne izkušnje z opremo in vzdrževanjem bazenov vseh vrst. Več o gradnji in opremi bazenov si poglejte na naši spletni strani.

Poliestrski bazeni

Bazeni iz poliestra so izredno lepo izdelanih oblik in gladkih zaokroženih vogalov. Njihova glavna prednost je enostavna gradnja in vzdrževanje, ter dolga življenjska doba. V ponudbi imamo več kot 100 modelov bazenov. Več informacij najdete na naši posebni spletni strani.

Wellness oprema

Poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje. Široka ponudba Wellness opreme. Savne vseh vrst, masažni bazeni – whirlpooli, umetne skale, solne sobe in solne terapije. Vso opremo izdelamo po vaših željah in jo strokovno montiramo.

Skimmerji za LINER bazene

Skimmer za bazen eden ključnih delov sistema za filtracijo bazenske vode pri skimmerskih bazenih. Skimmer služi za odvzem bazenske vode iz bazena, katera nato teče v peščeni filter (voda priteka tudi skozi talni odtok), kjer se filtra ter se prečiščena vrača v bazen skozi povratne šobe. (Poznamo tudi bazene s prelivnim kanalom, kjer voda odteka iz bazena preko prelivnega kanala namesto skozi skimmer) Skimemer je nameščen v steni pod vrhom bazena. Število skimmerjev, ki so potrebni za bazen je odvisno od velikosti bazena. Skimmerji za LINER bazene se razlikujejo od skimmerjev za betonske bazene po tem, da imajo dodatna tesnila, ki služijo za tesnenje bazenske folije.
Priprava bazena na zimo  - prezimovanje bazen
Gradnja bazena - Nasveti za grdnjo bazena
Kreme, mila in losjoni za savne in wellness
Brezplačna dostava v spletni trgovini za nakup nad 100 eur

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.