Pokličite nas za pomoč pri naročilu ali informacije o izdelkih. Več o pomoči
Titro boniteta odličnosti AAA
TITRO » Wellness oprema in oprema savne » Savne

Cenjene stranke obveščamo, da bo v mesecu Avgustu zaradi dopustov moteno pošiljanje paketov. Hvala za razumevanje. TITRO bazeni d.o.o

 

Bazeni - oprema

Bazen vam lahko v celoti opremimo tudi mi!

Imamo več kot 20-letne izkušnje z opremo in vzdrževanjem bazenov vseh vrst. Več o gradnji in opremi bazenov si poglejte na naši spletni strani.

Poliestrski bazeni

Bazeni iz poliestra so izredno lepo izdelanih oblik in gladkih zaokroženih vogalov. Njihova glavna prednost je enostavna gradnja in vzdrževanje, ter dolga življenjska doba. V ponudbi imamo več kot 100 modelov bazenov. Več informacij najdete na naši posebni spletni strani.

Wellness oprema

Poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje. Široka ponudba Wellness opreme. Savne vseh vrst, masažni bazeni – whirlpooli, umetne skale, solne sobe in solne terapije. Vso opremo izdelamo po vaših željah in jo strokovno montiramo.

Savne že stoletja veljajo za star način ohranjanja in krepitve zdravja.

Najbolj poznane in najbolj uporabljane so suhe FINSKE SAVNE, sledijo pa jim INFRA SAVNE.

Naš prodajni program zajema izdelavo savne po meri in program vnaprej sestavljenih savn, t.i. tipske savne. 

Za več informacij v zvezi s savnami vas vabimo, da si ogledate opise o savnah na naši spletni strani www.wellness-oprema.si - Opise in vrste savn najdete tukaj:  SAVNE - OPIS 

Za več informacij o savnah, načinu vgradnje in možnostih izbre nam pišite na info@bazenska-trgovina.si ali nas pokličite na 05 330 96 21. Lahko se dogovorimo za neobvezujoč ogled in razgovor o možnostih izvedbe, dostave, namestitve.....

Poleg izdelave savn na ključ in prodaje končanih tipskih savn, vam ponujamo tudi vso ostalo opremo za vse vrste savn in opremo za samograditelje.

Podrobni opisi opreme za savne DODATNA OPREMA ZA SAVNE IN SAVNANJE


Nekaj opreme za bazen iz izbranih kategorij

Priprava bazena na zimo  - prezimovanje bazen
Gradnja bazena - Nasveti za grdnjo bazena
Kreme, mila in losjoni za savne in wellness
Brezplačna dostava v spletni trgovini za nakup nad 100 eur

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.