Pokličite nas za pomoč pri naročilu ali informacije o izdelkih. Več o pomoči
Titro boniteta odličnosti AAA
TITRO » Oprema za bazene » Ročaji
 

Bazeni - oprema

Bazen vam lahko v celoti opremimo tudi mi!

Imamo več kot 20-letne izkušnje z opremo in vzdrževanjem bazenov vseh vrst. Več o gradnji in opremi bazenov si poglejte na naši spletni strani.

Poliestrski bazeni

Bazeni iz poliestra so izredno lepo izdelanih oblik in gladkih zaokroženih vogalov. Njihova glavna prednost je enostavna gradnja in vzdrževanje, ter dolga življenjska doba. V ponudbi imamo več kot 100 modelov bazenov. Več informacij najdete na naši posebni spletni strani.

Wellness oprema

Poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje. Široka ponudba Wellness opreme. Savne vseh vrst, masažni bazeni – whirlpooli, umetne skale, solne sobe in solne terapije. Vso opremo izdelamo po vaših željah in jo strokovno montiramo.

Ročaji

Ročaji - držala za lažje vstopanje v bazen ali whirlpool so izdelani iz materiala INOX AISI-316. Opremljeni so z vijaki in tesnili za namestitev.


 • Poseben ukrivljen podaljšan ročaj fi 43

  Poseben ukrivljen podaljšan ročaj fi 43

  Ročaj za namestitev na rob bazena, tak da je v celoti iznad nivoja vode. Skupna dolžina 1250 mm. Izdelan iz inox AISI 316, zato je primeren tudi za bazene z rahlo slano vodo (dezinfekcija s soljo).

  Cena: 378,68 EUR
 • Par ročajev - držal za bazensko stopnišče fi 43

  Par ročajev - držal za bazensko stopnišče fi 43

  Poseben ročaj-držalo izdelan za namestitev na stopnišče betonskega bazena (ploščice, mozaik, barva,...).  Skupna dolžina 1220 mm. Izdelan iz inox AISI 316, zato je primeren tudi za bazene z rahlo slano vodo (dezinfekcija s soljo).

  Akcijska cena do odprodaje zalog!

  Cena: 291,42 EUR
 • Par širokih ročajev fi 43

  Par širokih ročajev fi 43

  Par širokih ročajev za namestitev na rob bazena ali whirlpola (masažni bazen) ali nad dvodelne lestve za v bazen. Skupna dolžina 800 mm. Izdelan iz inox AISI 316, zato je primeren tudi za bazene z rahlo slano vodo (dezinfekcija s soljo).

  Cena: 417,44 EUR
 • Par ozkih ročajev fi 43

  Par ozkih ročajev fi 43

  Par ozkih ročajev za namestitev na rob bazena ali whirlpola (masažni bazen) ali nad dvodelne lestve za v bazen. Skupna dolžina 470 mm. Izdelan iz inox AISI 316, zato je primeren tudi za bazene z rahlo slano vodo (dezinfekcija s soljo).

  Cena: 498,20 EUR
Priprava bazena na zimo - prezimovanje bazen
Gradnja bazena - Nasveti za grdnjo bazena
Kreme, mila in losjoni za savne in wellness
Brezplačna dostava v spletni trgovini za nakup nad 100 eur

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.