Pokličite nas za pomoč pri naročilu ali informacije o izdelkih. Več o pomoči
Titro boniteta odličnosti AAA
TITRO » Čiščenje bazena » Roboti za čiščenje bazena
 

Bazeni - oprema

Bazen vam lahko v celoti opremimo tudi mi!

Imamo več kot 20-letne izkušnje z opremo in vzdrževanjem bazenov vseh vrst. Več o gradnji in opremi bazenov si poglejte na naši spletni strani.

Poliestrski bazeni

Bazeni iz poliestra so izredno lepo izdelanih oblik in gladkih zaokroženih vogalov. Njihova glavna prednost je enostavna gradnja in vzdrževanje, ter dolga življenjska doba. V ponudbi imamo več kot 100 modelov bazenov. Več informacij najdete na naši posebni spletni strani.

Wellness oprema

Poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje. Široka ponudba Wellness opreme. Savne vseh vrst, masažni bazeni – whirlpooli, umetne skale, solne sobe in solne terapije. Vso opremo izdelamo po vaših željah in jo strokovno montiramo.

Cena: 1.586,00 EUR
Količina:
Izbrani izdelek vam dostavimo brezplačno!

POMOČ PRI NAKUPU

Za pomoč pri postopku nakupa, izbiri in podatkih o izdelkih pokličite na
tel 05 330 96 21 ali nam pišite
na elektronski naslov info@bazenska-trgovina.si

Na zgornji telefonski številki smo dosegljivi v delovnem času:

V GLAVNI SEZONI,
med 1. aprilom in 15. septembrom:
- ob delavnikih od 7:30 do 18:00 h
- in ob sobotah od 8:00 do 12:00 h

IZVEN SEZONE,
med 16. septembrom in 31. marcem:
- ob delavnikih od 7:30 do 16:00 h.

Preberi več o pomoči pri nakupu

Dostava blaga: Običajno 2 do 7 delovnih dni
DOSTAVA BLAGA

Naročeni izdelki bodo najverjetneje dostavljeni že naslednji delovni dan. Vse izdelke, ki so na zalogi odpremimo v 2-7 delovnih dneh po prejemu Vašega naročila in plačila, če se dobavljajo na osnovi načina plačila po predračunu. Ob nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev Vas prosimo, da le-te vpišite pod opombe na dnu naročila. V primeru, da določenega izdelka nimamo na zalogi Vas o tem obvestimo po elektronski pošti ali telefonu in se dogovorimo za dostavo naročenega izdelka.

Prodajni pogoji

Načini plačila: Plačilo po predračunu
NAČINI PLAČILA

Spletna trgovina ponuja sledeče možnosti plačila:

PLAČILO PO POVZETJU
V primeru, da ste se odločili, za plačilo po povzetju boste kupnino plačali poštarju ob dostavi naročenega izdelka. Ob prejemu pošiljke boste morali poštarju plačati tudi stroške provizije (0,96€ oz. 1% odkupnine) in pošta bo za vas opravila plačilo. Plačilo po povzetju je mogoče le za nakupe v skupni vrednosti do 200 EUR.

PLAČILO PO PREDRAČUNU PREKO BANKE
Pri izbiri plačila po predračunu boste ob nakupu prejeli obvestilo o računu kamor je potrebno opraviti nakazilo. V tem primeru plačate provizijo za opravljeno transakcijo banki, ki bo za vas opravila plačilo. Kot sklic pri plačilu obvezno navedite številko naročila, ki jo prejmete v potrdilu narročila na vaš e-mail naslov.

Prodajni pogoji

Avtomatski bazenski čistilec Vortex RV 5400

VORTEX RV 5400:  pogon na 4 kolesa za boljše prilagajanje vsem podlagam, sistem za lažje dvigovanje robota iz vode, timer za 7-dnevno programiranje.

Najinovativnejši bazenski čistilec trenutno na trgu. Pred ostalimi čistilci ga odlikuje vrsta tehnoloških prednosti, saj ima 15 mednarodno prijavljenih patentov!

Inovativna tehnologija izvedbe s hibridnim pogonom omogoča sesanje s samo enim motorjem -črpalko ob hkrati 30 % večji sesalni moči, ki se ne zniža niti pri polnem košku smeti.

Dvig čistilca iz vode s sistemom "Lift system" še nikoli ni bil tako enostaven. Namesto vrečke za smeti je v čistilcu poseben košek, ki zelo poenostavi čiščenje, čistilec je opremljen z indikatorjem napolnjenosti filtra. Čistilec je opremljen z rotirajočimi ščetkami, ki se vrtijo 5 x hitreje kot pogonska kolesa.

Oprema čistilca: 4 kolesa za premikanje, 2 x rotirajoče ščetke spredaj, košek za smeti (ni vrečka!), transportni voziček s komandno omarico.

Namenjen za čiščenje bazenov do 12 x 6 m vseh oblik, s ploščicami, folijo, poliestrski, barvan beton.

Čistilni ciklus: cikel I - samo dno (1 ura 30 min), cikel II - dno in stene (2 uri 30 min). Željeni cikel izberete s preprostim pritiskom na ustrezen gumb.

Moč črpalke:   16 m3/h
Dolžina kabla:  18 m

Garancija 3 leta.

Ima elektronsko zaščito delovanja na suhem, zato ne gre iz bazena, zaradi česar je primeren tudi za prelivne bazene in bazene s plažnim vstopom.
Za informacije pokličite 05 330 96 21 ali pišite na info@bazenska-trgovina.si 

Splošno o čistilcih za bazene 

Čistilci so namenjeni za čiščenje domačih plavalnih bazenov. Delujejo avtomatsko in neodvisno od filtrirnega sistema bazena.

Odlikuje jih večletno brezhibno delovanje brez napak, zato spadajo med najbolj zanesljive čistilce na trgu.

Čistilci so opremljeni s števcem delovnih ciklusov, ki jih lahko odčitajo ob morebitnem serviranju čistilca.

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.