Pokličite nas za pomoč pri naročilu ali informacije o izdelkih. Več o pomoči
Titro boniteta odličnosti AAA
TITRO » PVC in PVC-C spojni material
 

Bazeni - oprema

Bazen vam lahko v celoti opremimo tudi mi!

Imamo več kot 20-letne izkušnje z opremo in vzdrževanjem bazenov vseh vrst. Več o gradnji in opremi bazenov si poglejte na naši spletni strani.

Poliestrski bazeni

Bazeni iz poliestra so izredno lepo izdelanih oblik in gladkih zaokroženih vogalov. Njihova glavna prednost je enostavna gradnja in vzdrževanje, ter dolga življenjska doba. V ponudbi imamo več kot 100 modelov bazenov. Več informacij najdete na naši posebni spletni strani.

Wellness oprema

Poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje. Široka ponudba Wellness opreme. Savne vseh vrst, masažni bazeni – whirlpooli, umetne skale, solne sobe in solne terapije. Vso opremo izdelamo po vaših željah in jo strokovno montiramo.

Za povezovanje bazenske tehnike se večinoma uporablja spojni material izdelan iz PVC materiala. Ponudimo lahko PVC gibljive ojačane cevi in trde debelostenke PVC cevi PN 10.

Pri temperaturno obremenjenih cevovodih se uporablja posebni PVC-C material, ki je odporen do najmanj 80 stopinj C. Pri bazenski tehniki je to v glavnem pri povezovanju toplotnih izmenjevalcev, močnejših puhal, itd...

Za pravilno povezovanje posameznih elementov bazenske tehnike so potrebni različni spojni elementi kot so: kolena, najrazličnejše spojke, holadnci (deljive spojke), T-kosi, reducirni material, ventili, itd... Ves PVC spojni material in cevi se spajajo s posebnimi lepili.


Pri nakupih za izvajalce del (d.o.o. in s.p., itd, ...),  imamo še posebej ugodne prodajne pogoje, poklilčite in preverite !  Tel. 05 330 96 10


Nekaj opreme za bazen iz izbranih kategorij

Priprava bazena na zimo  - prezimovanje bazen
Gradnja bazena - Nasveti za grdnjo bazena
Kreme, mila in losjoni za savne in wellness
Brezplačna dostava v spletni trgovini za nakup nad 100 eur

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.