Pokličite nas za pomoč pri naročilu ali informacije o izdelkih. Več o pomoči
Titro boniteta odličnosti AAA
TITRO » Oprema za bazene » Protitočne naprave
 

Bazeni - oprema

Bazen vam lahko v celoti opremimo tudi mi!

Imamo več kot 20-letne izkušnje z opremo in vzdrževanjem bazenov vseh vrst. Več o gradnji in opremi bazenov si poglejte na naši spletni strani.

Poliestrski bazeni

Bazeni iz poliestra so izredno lepo izdelanih oblik in gladkih zaokroženih vogalov. Njihova glavna prednost je enostavna gradnja in vzdrževanje, ter dolga življenjska doba. V ponudbi imamo več kot 100 modelov bazenov. Več informacij najdete na naši posebni spletni strani.

Wellness oprema

Poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje. Široka ponudba Wellness opreme. Savne vseh vrst, masažni bazeni – whirlpooli, umetne skale, solne sobe in solne terapije. Vso opremo izdelamo po vaših željah in jo strokovno montiramo.

 Plavalne naprave ali protitočne naprave - tudi protioki

Naprave za plavanje v vodnem toku omogočajo plavanje na najmanjšem možnem prostoru.  Takšna naprava Vam ne glede na velikost bazena omogoča poljuben stil plavanja proti močnemu penečemu se toku vode, ne da bi se pri tem dejansko premikali.  Napravo lahko namestite v bazene vseh vrst. Takšne naprave so lahko izdelane na različne načine in se med seboj razlikujejo. Boljše naprave omogočajo usmerjanje curka vode v vse smeri, kot tudi regulacijo njegove moči.

Za izdelavo plavalne naprave lahko izberete tri načine:

1. način (najenostavnejša možnost):   Izberete protitok, ki bi ga radi imeli in kupite že pripravljen KIT KOMPLET. V takem kompletu je vse potrebno za izdelavo plavalne naprave  (razen spojnega materiala in cevi za povezavo). Komplet vsebuje vgradni del in komplet za dokončanje z masko protitoka, črpalko, el.omarico in ventili. POZOR! Za nekatere bojše verzije protitokov (Astral Inox in Astral DVOJNIni izdelanih kompletov !

2. način ( izdelava v DVEH DELIH):   Izberete protitok, ki bi ga radi imeli in najprej KUPITE samo vgradni del. Vgradni del vgradite v steno bazena in po potrebi napeljete še potrebne cevi do strojnice.  Nato pa protitok dokončate šele po končani gradnji bazena, lahko tudi šele čez več let !   Takrat kupite še komplet za dokončanje protitoka ali pa masko protitoka (takšno, ki paše na vgradni del) in ostale manjkajoče elemente.

3. način  (najtežja možnost, samo za spretne mojstre):    Nakup posameznih delov plavalne naprave. Na ta način lahko izdelate plavalno napravo po vaši meri (tudi boljše verzije plavalnih naprav ali dvojni protitok,....). Po vaši želji izberete vgradni del in masko protitoka, ki vam je všeč (pazite le da jih je možno sestaviti skupaj) in poljubno izberete tudi črpalko protitoka, električno omarico (lahko jo izdelate tudi sami....), itd...  


Nekaj opreme za bazen iz izbranih kategorij

Priprava bazena na zimo  - prezimovanje bazen
Gradnja bazena - Nasveti za grdnjo bazena
Kreme, mila in losjoni za savne in wellness
Brezplačna dostava v spletni trgovini za nakup nad 100 eur

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.