Pokličite nas za pomoč pri naročilu ali informacije o izdelkih. Več o pomoči
Titro boniteta odličnosti AAA
TITRO » Oprema za bazene » Potopne črpalke
 

Bazeni - oprema

Bazen vam lahko v celoti opremimo tudi mi!

Imamo več kot 20-letne izkušnje z opremo in vzdrževanjem bazenov vseh vrst. Več o gradnji in opremi bazenov si poglejte na naši spletni strani.

Poliestrski bazeni

Bazeni iz poliestra so izredno lepo izdelanih oblik in gladkih zaokroženih vogalov. Njihova glavna prednost je enostavna gradnja in vzdrževanje, ter dolga življenjska doba. V ponudbi imamo več kot 100 modelov bazenov. Več informacij najdete na naši posebni spletni strani.

Wellness oprema

Poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje. Široka ponudba Wellness opreme. Savne vseh vrst, masažni bazeni – whirlpooli, umetne skale, solne sobe in solne terapije. Vso opremo izdelamo po vaših željah in jo strokovno montiramo.

Potopne črpalke

 • Potopna črpalka CALPEDA GM10

  Potopna črpalka CALPEDA GM10

  Zmogljiva potopna drenažna črpalka CALPEDA GM 10. Primerna za praznjenje bazenov,  izčrpavanje vode iz jaškov v strojnicah ali izpod bazena, za vodne motive (fontane, potočke, itd..)

  Cena: 219,14 EUR
 • Potopna črpalka CALPEDA GXVM 40B

  Potopna črpalka CALPEDA GXVM 40B

  Močna visoko zmogljiva potopna črpalka CALPEDA GXVM 40B, 220 V.

  Primerna tudi za umazano vodo.
  Za praznjenje bazenov,  izčrpavanje vode iz jaškov v strojnicah ali izpod bazena, za vodne motive (fontane, potočke, itd..), vodne lagune, itd

  Cena: 474,58 EUR
Priprava bazena na zimo - prezimovanje bazen
Gradnja bazena - Nasveti za grdnjo bazena
Kreme, mila in losjoni za savne in wellness
Brezplačna dostava v spletni trgovini za nakup nad 100 eur

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.