Pokličite nas za pomoč pri naročilu ali informacije o izdelkih. Več o pomoči
Titro boniteta odličnosti AAA
TITRO » Oprema za bazene
 

Bazeni - oprema

Bazen vam lahko v celoti opremimo tudi mi!

Imamo več kot 20-letne izkušnje z opremo in vzdrževanjem bazenov vseh vrst. Več o gradnji in opremi bazenov si poglejte na naši spletni strani.

Poliestrski bazeni

Bazeni iz poliestra so izredno lepo izdelanih oblik in gladkih zaokroženih vogalov. Njihova glavna prednost je enostavna gradnja in vzdrževanje, ter dolga življenjska doba. V ponudbi imamo več kot 100 modelov bazenov. Več informacij najdete na naši posebni spletni strani.

Wellness oprema

Poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje. Široka ponudba Wellness opreme. Savne vseh vrst, masažni bazeni – whirlpooli, umetne skale, solne sobe in solne terapije. Vso opremo izdelamo po vaših željah in jo strokovno montiramo.

Vsa potrebna oprema za bazene na enem mestu! Za vaš bazen lahko ponudimo veliko dodatne opreme, kot je naprimer sledeča oprema za bazene:  Različne osvetlitve bazena (običajne in LED), slapovi, naprave za plavanje v vodnem toku, masažni sistemi ter sistemi za ogrevanje vode (toplotne črpalke, izmenjevalci,...), različna pokrivala (termo ali zimska bazenska pokrivala, varnostna pokrivala), roletna pokritja, bazenske strehe, lestve za bazen in ročaji, dezinfekcijski sistemi, lahko tudi whirlpool ob bazenu, itd.....

Pri nakupih za izvajalce del (D.o.o. in s.p., itd, ...),  imamo še posebej ugodne prodajne pogoje, poklilčite in preverite !  Tel. 05 330 96 21


Nekaj opreme za bazen iz izbranih kategorij

Priprava bazena na zimo  - prezimovanje bazen
Gradnja bazena - Nasveti za grdnjo bazena
Kreme, mila in losjoni za savne in wellness
Brezplačna dostava v spletni trgovini za nakup nad 100 eur

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.