Pokličite nas za pomoč pri naročilu ali informacije o izdelkih. Več o pomoči
Titro boniteta odličnosti AAA
TITRO » Wellness oprema in oprema savne » Nadzorne-kontrolne enote za savne
 

Bazeni - oprema

Bazen vam lahko v celoti opremimo tudi mi!

Imamo več kot 20-letne izkušnje z opremo in vzdrževanjem bazenov vseh vrst. Več o gradnji in opremi bazenov si poglejte na naši spletni strani.

Poliestrski bazeni

Bazeni iz poliestra so izredno lepo izdelanih oblik in gladkih zaokroženih vogalov. Njihova glavna prednost je enostavna gradnja in vzdrževanje, ter dolga življenjska doba. V ponudbi imamo več kot 100 modelov bazenov. Več informacij najdete na naši posebni spletni strani.

Wellness oprema

Poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje. Široka ponudba Wellness opreme. Savne vseh vrst, masažni bazeni – whirlpooli, umetne skale, solne sobe in solne terapije. Vso opremo izdelamo po vaših željah in jo strokovno montiramo.

Na voljo so analogne in digitalne nadzorne plošče.

Na nekaterih enostavnih analognih nadzornih ploščah je mogoče kontrolirati zgolj peč v savni, medtem ko lahko na digitalni nadzorni plošči višje kakovosti, poleg peči regulirate še ostale enote v savni (npr. kombinirano gretje, luči, zvočniki, kromoterapija, itd.)

Večina digitalnih nadzornih plošč ima meni v angleškem ali drugem tujem jeziku, pri nekaterih pa lahko izberete tudi slovenski jezik.

Vendar ne glede na jezik menija, so vse plošče enostavne za upravljanje, saj so poleg besed na ekranu narisane tudi sličice, ki nakazujejo zakaj se določen gumb uporablja.


Nekaj opreme za bazen iz izbranih kategorij

Priprava bazena na zimo  - prezimovanje bazen
Gradnja bazena - Nasveti za grdnjo bazena
Kreme, mila in losjoni za savne in wellness
Brezplačna dostava v spletni trgovini za nakup nad 100 eur

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.