Pokličite nas za pomoč pri naročilu ali informacije o izdelkih. Več o pomoči
Titro boniteta odličnosti AAA
TITRO » Montažni bazeni in oprema
 

Bazeni - oprema

Bazen vam lahko v celoti opremimo tudi mi!

Imamo več kot 20-letne izkušnje z opremo in vzdrževanjem bazenov vseh vrst. Več o gradnji in opremi bazenov si poglejte na naši spletni strani.

Poliestrski bazeni

Bazeni iz poliestra so izredno lepo izdelanih oblik in gladkih zaokroženih vogalov. Njihova glavna prednost je enostavna gradnja in vzdrževanje, ter dolga življenjska doba. V ponudbi imamo več kot 100 modelov bazenov. Več informacij najdete na naši posebni spletni strani.

Wellness oprema

Poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje. Široka ponudba Wellness opreme. Savne vseh vrst, masažni bazeni – whirlpooli, umetne skale, solne sobe in solne terapije. Vso opremo izdelamo po vaših željah in jo strokovno montiramo.

Montažni bazeni se delijo na več vrst bazenov.

Lahko so to najenostavnejši montažni bazeni z napihljivim robom, ki jih postavimo na vrt, vrtni bazeni,  v nekaj korakih ali pa vgradni bazeni, ki jih poglobimo v tla in v končni fazi izgledajo kot pravi zgrajeni bazeni.
Najdejo pa se tudi različne vmesne variante (vgradne in prostostoječe), zato smo linijo montažnih bazenov razdelili v več sklopov in pod-sklopov.

Poleg bazenov pa ponujamo tudi veliko dodatne opreme, rezervnih delov in sredstev za vzdrževanje bazenske vode. 


Nekaj opreme za bazen iz izbranih kategorij

Priprava bazena na zimo  - prezimovanje bazen
Gradnja bazena - Nasveti za grdnjo bazena
Kreme, mila in losjoni za savne in wellness
Brezplačna dostava v spletni trgovini za nakup nad 100 eur

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.