Pokličite nas za pomoč pri naročilu ali informacije o izdelkih. Več o pomoči
Titro boniteta odličnosti AAA
TITRO » Oprema za bazene » Mehčanje vode v bazenih
 

Bazeni - oprema

Bazen vam lahko v celoti opremimo tudi mi!

Imamo več kot 20-letne izkušnje z opremo in vzdrževanjem bazenov vseh vrst. Več o gradnji in opremi bazenov si poglejte na naši spletni strani.

Poliestrski bazeni

Bazeni iz poliestra so izredno lepo izdelanih oblik in gladkih zaokroženih vogalov. Njihova glavna prednost je enostavna gradnja in vzdrževanje, ter dolga življenjska doba. V ponudbi imamo več kot 100 modelov bazenov. Več informacij najdete na naši posebni spletni strani.

Wellness oprema

Poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje. Široka ponudba Wellness opreme. Savne vseh vrst, masažni bazeni – whirlpooli, umetne skale, solne sobe in solne terapije. Vso opremo izdelamo po vaših željah in jo strokovno montiramo.

Mehčanje vode v bazenih

Velikokrat je polnilna voda (to je voda iz vodovoda s katero polnimo bazen) precej "trda" to pomeni, da je v njej veliko apnenca in drugih primesi (največ kalcija in magnezija...). Zaradi tega se vedno priporoča zniževanje pH vrednosti vode, saj se pri visoki pH vrednosti vodni kamen zelo hitro izloči, kar opazimo kot hrapave stene bazena. V skrajnih primerih se lahko strdi filtrirni pesek v filtru in filtracija ne deluje več. Potrebna je zamenjava peska in mukotrpno čiščenje bazena.

Proti preveliki vsebnosti apnenca v bazenski vodi priporočamo kemično obdelavo vode takoj po polnjenju bazena s kemijskim mehčalcem vode. Glej CALZESTAB-EISENEX

Na območjih kjer je vedno veliko vodnega kamna v vodi priporočamo namestitev dodatnih mehčalcev vode. Ena od dodatnih možnosti je NEVTROMAG magnetni mehčalec.

Trdoto vode zelo enostavno izmerite s posebnim kapljičnim testerjem.


Priprava bazena na zimo  - prezimovanje bazen
Gradnja bazena - Nasveti za grdnjo bazena
Kreme, mila in losjoni za savne in wellness
Brezplačna dostava v spletni trgovini za nakup nad 100 eur

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.