Pokličite nas za pomoč pri naročilu ali informacije o izdelkih. Več o pomoči
Titro boniteta odličnosti AAA
TITRO » Masažni bazeni - whirlpooli in oprema za masažne bazene » MASAŽNI BAZENI PASSION SPAS
 

Bazeni - oprema

Bazen vam lahko v celoti opremimo tudi mi!

Imamo več kot 20-letne izkušnje z opremo in vzdrževanjem bazenov vseh vrst. Več o gradnji in opremi bazenov si poglejte na naši spletni strani.

Poliestrski bazeni

Bazeni iz poliestra so izredno lepo izdelanih oblik in gladkih zaokroženih vogalov. Njihova glavna prednost je enostavna gradnja in vzdrževanje, ter dolga življenjska doba. V ponudbi imamo več kot 100 modelov bazenov. Več informacij najdete na naši posebni spletni strani.

Wellness oprema

Poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje. Široka ponudba Wellness opreme. Savne vseh vrst, masažni bazeni – whirlpooli, umetne skale, solne sobe in solne terapije. Vso opremo izdelamo po vaših željah in jo strokovno montiramo.

Masažni bazeni PASSION SPAS so vrhunski samočistilni bazeni, kateri združujejo vgradne elemente svetovno priznanih vodilnih podjetij na tem področju. 
Školjka bazena je znamke LUCITE ACRILICS, masažne šobe WATERWAY, elektronika BALBOA, ohišje pa je iz umetne mase (imitacija lesa).

Masažna mesta (sedišča in ležišča) so anatomsko oblikovana ter opremljena z najnovejšimi šobami Waterway. Specifika teh šob je, da ima vsako sedišče/ležišče drugačno šobo in tako nudijo različne vrste masaž. Obenem so še nastavljive po smeri in jakosti.

Masažni bazeni PASSION SPA vam zaradi kvalitetnih materialov zagotavljajo dolgoletno sproščanje brez skrbi. 

 


Nekaj opreme za bazen iz izbranih kategorij

Priprava bazena na zimo  - prezimovanje bazen
Gradnja bazena - Nasveti za grdnjo bazena
Kreme, mila in losjoni za savne in wellness
Brezplačna dostava v spletni trgovini za nakup nad 100 eur

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.