Pokličite nas za pomoč pri naročilu ali informacije o izdelkih. Več o pomoči
Titro boniteta odličnosti AAA
TITRO » Oprema za bazene » Masažne naprave
 

Bazeni - oprema

Bazen vam lahko v celoti opremimo tudi mi!

Imamo več kot 20-letne izkušnje z opremo in vzdrževanjem bazenov vseh vrst. Več o gradnji in opremi bazenov si poglejte na naši spletni strani.

Poliestrski bazeni

Bazeni iz poliestra so izredno lepo izdelanih oblik in gladkih zaokroženih vogalov. Njihova glavna prednost je enostavna gradnja in vzdrževanje, ter dolga življenjska doba. V ponudbi imamo več kot 100 modelov bazenov. Več informacij najdete na naši posebni spletni strani.

Wellness oprema

Poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje. Široka ponudba Wellness opreme. Savne vseh vrst, masažni bazeni – whirlpooli, umetne skale, solne sobe in solne terapije. Vso opremo izdelamo po vaših željah in jo strokovno montiramo.

Masažne naprave

Masažne naprave so naprave, ki delujejo tako, da skozi masažne šobe brizgamo velike količine vode, ali zraku, ki deluje na naše telo. Masaža je lahko samo z vodnim curkom, kombinacijo vode in zraku ali pa le z zrakom.

VODNA MASAŽA
Najpogostejše masaže so izdelane s posebnimi JETI, ki uporabljajo moč črpalke in hkrati z Venturi efektom vsrkujejo zrak in tako mešanico vode in zraku vbrizgajo skozi šobe v bazen.

ZRAČNA MASAŽA
Zračna masaža deluje podobno kot vodna masaža, le da v bazen vpihujemo velike količine zraku skozi posebne zračne injektorje, pri poliestrskih bazenih in whirlpoolih in posebnih vpihovalnih šobah pri betonskih in liner bazenih.
Priprava bazena na zimo  - prezimovanje bazen
Gradnja bazena - Nasveti za grdnjo bazena
Kreme, mila in losjoni za savne in wellness
Brezplačna dostava v spletni trgovini za nakup nad 100 eur

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.