Pokličite nas za pomoč pri naročilu ali informacije o izdelkih. Več o pomoči
Titro boniteta odličnosti AAA
TITRO » Wellness oprema in oprema savne » Lesen čeber, lesena kad - VIKING POOL (hot tub)
 

Bazeni - oprema

Bazen vam lahko v celoti opremimo tudi mi!

Imamo več kot 20-letne izkušnje z opremo in vzdrževanjem bazenov vseh vrst. Več o gradnji in opremi bazenov si poglejte na naši spletni strani.

Poliestrski bazeni

Bazeni iz poliestra so izredno lepo izdelanih oblik in gladkih zaokroženih vogalov. Njihova glavna prednost je enostavna gradnja in vzdrževanje, ter dolga življenjska doba. V ponudbi imamo več kot 100 modelov bazenov. Več informacij najdete na naši posebni spletni strani.

Wellness oprema

Poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje. Široka ponudba Wellness opreme. Savne vseh vrst, masažni bazeni – whirlpooli, umetne skale, solne sobe in solne terapije. Vso opremo izdelamo po vaših željah in jo strokovno montiramo.

Naziv Cena Količina
premer 220 4.392,00 EUR
Za izbrani izdelek dostava NI brezplačna! Za ceno dostave nas kontaktirajte.

POMOČ PRI NAKUPU

Za pomoč pri postopku nakupa, izbiri in podatkih o izdelkih pokličite na
tel 05 330 96 21 ali nam pišite
na elektronski naslov info@bazenska-trgovina.si

Na zgornji telefonski številki smo dosegljivi v delovnem času:

V GLAVNI SEZONI,
med 1. aprilom in 15. septembrom:
- ob delavnikih od 7:30 do 18:00 h
- in ob sobotah od 8:00 do 12:00 h

IZVEN SEZONE,
med 16. septembrom in 31. marcem:
- ob delavnikih od 7:30 do 16:00 h.

Preberi več o pomoči pri nakupu

Dostava blaga: Dobava po naročilu
DOSTAVA BLAGA

Naročeni izdelki bodo najverjetneje dostavljeni že naslednji delovni dan. Vse izdelke, ki so na zalogi odpremimo v 2-7 delovnih dneh po prejemu Vašega naročila in plačila, če se dobavljajo na osnovi načina plačila po predračunu. Ob nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev Vas prosimo, da le-te vpišite pod opombe na dnu naročila. V primeru, da določenega izdelka nimamo na zalogi Vas o tem obvestimo po elektronski pošti ali telefonu in se dogovorimo za dostavo naročenega izdelka.

Prodajni pogoji

Načini plačila: Plačilo po predračunu
NAČINI PLAČILA

Spletna trgovina ponuja sledeče možnosti plačila:

PLAČILO PO POVZETJU
V primeru, da ste se odločili, za plačilo po povzetju boste kupnino plačali poštarju ob dostavi naročenega izdelka. Ob prejemu pošiljke boste morali poštarju plačati tudi stroške provizije (0,96€ oz. 1% odkupnine) in pošta bo za vas opravila plačilo. Plačilo po povzetju je mogoče le za nakupe v skupni vrednosti do 200 EUR.

PLAČILO PO PREDRAČUNU PREKO BANKE
Pri izbiri plačila po predračunu boste ob nakupu prejeli obvestilo o računu kamor je potrebno opraviti nakazilo. V tem primeru plačate provizijo za opravljeno transakcijo banki, ki bo za vas opravila plačilo. Kot sklic pri plačilu obvezno navedite številko naročila, ki jo prejmete v potrdilu narročila na vaš e-mail naslov.

Prodajni pogoji

Lesen čeber VIKING POOL thermowood

Lesen čeber, narejen iz posebej obdelanega "thermowood" lesa in s pečjo, izdelano iz posebnega aluminija.  Aluminijasta peč daje veliko boljši izkoristek kot inox peč.

Leseni čebri iz "termowood" lesa so dobavljivi s premeri: 

220 cm

Lesen čeber Viking pool se dobavi v enem kosu. Možen je samo prevzem pri nas v Biljah.
Leseni čebri iz thermowood lesa so veliko bolj odporni na plesnenje in so manj občutljivi na vpijanje maščobe, torej se manj mažejo (preberi spodaj kaj opis lastnosti tega lesu).

Za podaljšanje uporabnosti vode v lesenem čebru lahko vodo po potrebi dezinficirate in filtrirate, podobno kot pri bazenih. Ob nakupu vas o vsem podučimo.

V kompletu z lesenim čebrom dobavimo:
- konstrukcijo čebra
- aluminijasto peč
- klopi v čebru
- zaščitno leseno pregrado med pečjo in preostalim delom čebra
- stopnico za lažji vstop v leseni čeber

 

Kaj je THERMOWOOD les:
Thermowood
® je toplotno obdelan les. S tem postopkom se vpliva na lastnosti lesa, izboljša se njegovo vzdržljivost, dimenzijsko stabilnost in izolacijske lastnosti. Izboljšane funkcije Thermowood so tudi: zmanjšane možnosti za krčenje in zvijanje, obstojnost in trajnost izdelkov.

Izdelki iz tako obdelanega lesa so idealni tako za notranjo opremo kot za zunanjo uporabo. Ker niso dodane nobene kemikalije, je Thermowood tudi okolju prijazen.

Koristne lastnosti Thermowood ® lesa:

     - Zmanjšana toplotna prevodnost
     - Enakomerna barva
     - Izboljšana dimenzijska stabilnost
     - Izboljšana vzdržljivost
     - smola je odstranjena
     - Brez kemikalij (konzervansov)
     - higiensko neoporečen

 

Podobni izdelki

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.