Pokličite nas za pomoč pri naročilu ali informacije o izdelkih. Več o pomoči
Titro boniteta odličnosti AAA
TITRO » Wellness oprema in oprema savne » Lesen čeber, lesena kad - VIKING POOL (hot tub)
 

Bazeni - oprema

Bazen vam lahko v celoti opremimo tudi mi!

Imamo več kot 20-letne izkušnje z opremo in vzdrževanjem bazenov vseh vrst. Več o gradnji in opremi bazenov si poglejte na naši spletni strani.

Poliestrski bazeni

Bazeni iz poliestra so izredno lepo izdelanih oblik in gladkih zaokroženih vogalov. Njihova glavna prednost je enostavna gradnja in vzdrževanje, ter dolga življenjska doba. V ponudbi imamo več kot 100 modelov bazenov. Več informacij najdete na naši posebni spletni strani.

Wellness oprema

Poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje. Široka ponudba Wellness opreme. Savne vseh vrst, masažni bazeni – whirlpooli, umetne skale, solne sobe in solne terapije. Vso opremo izdelamo po vaših željah in jo strokovno montiramo.

Lesen čeber, lesena kad - VIKING POOL (hot tub)

Lesen čeber - Viking pool (hot tub) je lesena kad, v kateri s pomočjo vgrajene peči vodo segrejete na poljubno temperaturo.
Predvsem v jesenskih, zimskih in spomladanskih mesecih vam bo lesena kad ob prasketanju ognja, vonju gorečih drv in topli vodi, okoli vas pa mrzel hlad in zvezdno nebo, nudila posebne vrste izkušnjo, ki si jo boste večkrat zaželeli ponoviti.

Za vse, ki imate doma wellness prostor, je lesen čeber - Viking pool odlična dopolnitev le-tega. Takšen lesen čeber je tudi odlična atrakcija za kmečke turizme, penzione, družinske hotele, itd..

Lesen čeber - Viking pool se izdeluje v številnih različicah in različnih velikosti, največkrat je izdelan iz običajnega smrekovega, macesnovega ali cedrinega lesa (ter lahko še nekaterih drugih vrst). Novost pa so leseni čebri - Viking pooli, izdelani iz posebnega, temperaturno obdelanega "thermowood" lesa.

Lesen čeber - Viking pool se proda (in po dogovoru tudi dostavi) v sestavljenem stanju, zato je cena dostave lahko nekoliko višja, kvaliteta sestavljenega čebra pa je zaradi tega sigurno boljša!

Večinoma se voda v lesenem čebru - Viking poolu segreje na cca 35-38 sopinj C v 2-3h, saj peči grejejo z močjo med 25 do 30 kW. Peči so aluminijaste ali pa inox.

Leseni čebri - Viking pooli so narejeni in namenjeni za zunanjo uporabo, vendar jih pri nas veliko ljudi namesti v notranjih prostorih ! V tem primeru potrebujete v prostoru, kjer bo nameščen leseni čeber - Viking pool, dimnik. Po uporabi se ga večinoma izprazni. Ne sme pa se presušiti, saj tako kot leseni čebri ali sodi, začne puščati, v kolikor je dolgo prazen.

Lesen čeber - Viking pool je pravi predhodnik današnjih masažnih kadi - whirlpooolov.
Priprava bazena na zimo  - prezimovanje bazen
Gradnja bazena - Nasveti za grdnjo bazena
Kreme, mila in losjoni za savne in wellness
Brezplačna dostava v spletni trgovini za nakup nad 100 eur

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.