Pokličite nas za pomoč pri naročilu ali informacije o izdelkih. Več o pomoči
Titro boniteta odličnosti AAA
TITRO » Oprema za bazene » Filtri za bazen in oprema za filtre
 

Bazeni - oprema

Bazen vam lahko v celoti opremimo tudi mi!

Imamo več kot 20-letne izkušnje z opremo in vzdrževanjem bazenov vseh vrst. Več o gradnji in opremi bazenov si poglejte na naši spletni strani.

Poliestrski bazeni

Bazeni iz poliestra so izredno lepo izdelanih oblik in gladkih zaokroženih vogalov. Njihova glavna prednost je enostavna gradnja in vzdrževanje, ter dolga življenjska doba. V ponudbi imamo več kot 100 modelov bazenov. Več informacij najdete na naši posebni spletni strani.

Wellness oprema

Poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje. Široka ponudba Wellness opreme. Savne vseh vrst, masažni bazeni – whirlpooli, umetne skale, solne sobe in solne terapije. Vso opremo izdelamo po vaših željah in jo strokovno montiramo.

Filter za bazen je skupaj z bazensko črpalko najpomembnejši del filtrirne naprave. Skupaj s 6 potnim - 6 funkcijski )izbirnim ventilom tvorijo jedro vsake filtrirne naprave.

Filtri za bazene se ločijo na več vrst glede na tehnologijo filtriranja, velikost filtra opremljenost in načinom priklopa. Glede na način filtriranja poznamo peščeni filter za bazen in kartušni filter za bazen.

Najcenejši filtri za bazene so TOP filtri iz polietilena ali podobne plastike. Taki filter za bazen ima običajno kapaciteto manj kot 50 kg filtrirnega peska in ima 6 potni izbirni ventil nameščen na vrhu filtra. V naši ponudbi imamo tudi že sestavljene filtre za bazen, ki so že v kompletu z bazensko obtočno črpalko. Za še boljše filtriranje bazenske voda pa lahko izberete večji in zmogljivejši filter za bazen z bočnim priklopom in večjo količino peska. Ti filtri so narejeni po tehnologiji za javne bazene.


Nekaj opreme za bazen iz izbranih kategorij

Priprava bazena na zimo  - prezimovanje bazen
Gradnja bazena - Nasveti za grdnjo bazena
Kreme, mila in losjoni za savne in wellness
Brezplačna dostava v spletni trgovini za nakup nad 100 eur

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.