Pokličite nas za pomoč pri naročilu ali informacije o izdelkih. Več o pomoči
Titro boniteta odličnosti AAA
TITRO » Bazenske strehe » Bazenske strehe STANDARD
 

Bazeni - oprema

Bazen vam lahko v celoti opremimo tudi mi!

Imamo več kot 20-letne izkušnje z opremo in vzdrževanjem bazenov vseh vrst. Več o gradnji in opremi bazenov si poglejte na naši spletni strani.

Poliestrski bazeni

Bazeni iz poliestra so izredno lepo izdelanih oblik in gladkih zaokroženih vogalov. Njihova glavna prednost je enostavna gradnja in vzdrževanje, ter dolga življenjska doba. V ponudbi imamo več kot 100 modelov bazenov. Več informacij najdete na naši posebni spletni strani.

Wellness oprema

Poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje. Široka ponudba Wellness opreme. Savne vseh vrst, masažni bazeni – whirlpooli, umetne skale, solne sobe in solne terapije. Vso opremo izdelamo po vaših željah in jo strokovno montiramo.

Bazenske strehe STANDARD

Pomične strehe za bazene ROYAL DOLPHIN STANDARD so izdelane iz kakovostnih materialov evropskih proizvajalcev, vendar so za razliko od modelov ROYAL DOLPHIN ADVANCED in ROYAL DOLPHIN STRONG LINE na voljo v le določenih dimenzijah (glej razpoložljive dimenzije streh) in jih ni možno prilagajati posebnim zahtevam kupca. Po drugi strani pa to pomeni, da vam zaradi standardizacije dimenzij in s tem optimizacije proizvodnje lahko ponudimo zelo kakovostno bazensko streho po izjemno konkurenčni ceni! Če torej dimenzije vašega bazena ustrezajo razpoložljivim dimenzijam bazenskih streh, je lahko bazenska streha ROYAL DOLPHIN STANDARD odlična izbira za vaš bazen.
Bazenske strehe STANDARDso narejene tako, da jih lahko montirate sami brez pomoči strokovnjaka, s čimer še dodatno privarčujete pri ceni strehe.

V kolikor želite izbirati med bazenskimi srehani ADVANCED in STRONG LINE si oglejte stran www.bazenske-strehe.si , kjer boste našli veliko informacij o vseh treh tipih bazenskih streh.

KJE SI LAHKO OGLEDATE BAZENSKE STREHE ?
Bazensko streho STRONG LINE model MONO 200-1 si lahko ogledate pri nas ob našem salonu bazenske opreme v Biljah pri Novi Gorici. Tu imamo na ogled tudi tudi vzorčno streho ADVANCED model OVAL.

Natančna navodila o tem kako pridete do salona v Biljah si lahko natisnete na strani O PODJETJU , kjer je pdf dokument, ki ga lahko natisnete. 


Priprava bazena na zimo  - prezimovanje bazen
Gradnja bazena - Nasveti za grdnjo bazena
Kreme, mila in losjoni za savne in wellness
Brezplačna dostava v spletni trgovini za nakup nad 100 eur

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.