Pokličite nas za pomoč pri naročilu ali informacije o izdelkih. Več o pomoči
Titro boniteta odličnosti AAA
TITRO » Nega bazenske vode » Sistemi za dezinfekcijo in doziranje sredstev za nego vode » Avtomatike za kontrolo vode
 

Bazeni - oprema

Bazen vam lahko v celoti opremimo tudi mi!

Imamo več kot 20-letne izkušnje z opremo in vzdrževanjem bazenov vseh vrst. Več o gradnji in opremi bazenov si poglejte na naši spletni strani.

Poliestrski bazeni

Bazeni iz poliestra so izredno lepo izdelanih oblik in gladkih zaokroženih vogalov. Njihova glavna prednost je enostavna gradnja in vzdrževanje, ter dolga življenjska doba. V ponudbi imamo več kot 100 modelov bazenov. Več informacij najdete na naši posebni spletni strani.

Wellness oprema

Poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje. Široka ponudba Wellness opreme. Savne vseh vrst, masažni bazeni – whirlpooli, umetne skale, solne sobe in solne terapije. Vso opremo izdelamo po vaših željah in jo strokovno montiramo.

Cena: 561,20 EUR
Količina:
Izbrani izdelek vam dostavimo brezplačno!

POMOČ PRI NAKUPU

Za pomoč pri postopku nakupa, izbiri in podatkih o izdelkih pokličite na
tel 05 330 96 21 ali nam pišite
na elektronski naslov info@bazenska-trgovina.si

Na zgornji telefonski številki smo dosegljivi v delovnem času:

V GLAVNI SEZONI,
med 1. aprilom in 15. septembrom:
- ob delavnikih od 7:30 do 18:00 h
- in ob sobotah od 8:00 do 12:00 h

IZVEN SEZONE,
med 16. septembrom in 31. marcem:
- ob delavnikih od 7:30 do 16:00 h.

Preberi več o pomoči pri nakupu

Dostava blaga: Običajno 2 do 7 delovnih dni
DOSTAVA BLAGA

Naročeni izdelki bodo najverjetneje dostavljeni že naslednji delovni dan. Vse izdelke, ki so na zalogi odpremimo v 2-7 delovnih dneh po prejemu Vašega naročila in plačila, če se dobavljajo na osnovi načina plačila po predračunu. Ob nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev Vas prosimo, da le-te vpišite pod opombe na dnu naročila. V primeru, da določenega izdelka nimamo na zalogi Vas o tem obvestimo po elektronski pošti ali telefonu in se dogovorimo za dostavo naročenega izdelka.

Prodajni pogoji

Načini plačila: Plačilo po predračunu
NAČINI PLAČILA

Spletna trgovina ponuja sledeče možnosti plačila:

PLAČILO PO POVZETJU
V primeru, da ste se odločili, za plačilo po povzetju boste kupnino plačali poštarju ob dostavi naročenega izdelka. Ob prejemu pošiljke boste morali poštarju plačati tudi stroške provizije (0,96€ oz. 1% odkupnine) in pošta bo za vas opravila plačilo. Plačilo po povzetju je mogoče le za nakupe v skupni vrednosti do 200 EUR.

PLAČILO PO PREDRAČUNU PREKO BANKE
Pri izbiri plačila po predračunu boste ob nakupu prejeli obvestilo o računu kamor je potrebno opraviti nakazilo. V tem primeru plačate provizijo za opravljeno transakcijo banki, ki bo za vas opravila plačilo. Kot sklic pri plačilu obvezno navedite številko naročila, ki jo prejmete v potrdilu narročila na vaš e-mail naslov.

Prodajni pogoji

Dozirna črpalka za bazen CONTROL pH

CONTROL pH dozirna črpaka za bazene meri vrednost pH vode in po potrebi sama avtomatsko dozira pH minus regulator.

Deluje po "PROPORCIONALNEM" sistemu, lahko pa jo preklopite v ON-OF način delovanja. V plastičnem ohišju je avtomatika za kontolo pH vrednosti vode in doziranje pH minus regulatorja, na ohišju pa je krmilna plošča z digitalnim displejem, ki je zaprt s pokrovčkom iz makralona. Zaščita je IP 65. Telo dozirne črpalke na ohišju ima priključke za sesalno in tlačno cev, ter odzračevalno cevko za avtomatsko odzračevanje.

Komplet vsebuje: ohišje črpalke z avtomatiko na kateem je telo dozirne črpalke, sesalni koš, dozirni injektor in 2 x 2 m dozirnih cevk.
Na ohišju je tudi pripravljen priključek za minimalni nivo pH regulatorja.

Za namestitev dozirne črpalke za bazene potrebujete še:
- sondo za meritev pH
- po potrebi tudi nosilec sonde
- priključek na cevovodu za namestitev dozirnega injektorja (T-kos z navojem 1/2" ali objemna spojka z
   navojem 1/2"
).
  
Dodatno pa lahko dokupite še nivojsko stikalo.

Barva dozirne črpalke je lahko: oranžna ali plava

Splošno o pH vrednosti vode:
pH vrednost vode je v bazenu zelo važna, saj mora biti v območju med 7,0 in 7,6 ppm (kaj je ppm - glej slovar uzrazov) v odvisnosti od vrste bazena in načina dezinfekcije. V Sloveniji ima voda v naravi pH vrednost običajno med 7,8 do 8,2 ppm. Ob uporabi bazena se pH vode v glavnem zvišuje, zato je potrebno stalno dodajanje pH minus regulatorja. To lahko izvajate ročno ali pa s pomočjo dozirne črpalke z meritvijo pG vrednosti.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.