Pokličite nas za pomoč pri naročilu ali informacije o izdelkih. Več o pomoči
Titro boniteta odličnosti AAA
TITRO » Wellness oprema in oprema savne » Arome, dišave, peelingi, kreme, masažni pripomočki
 

Bazeni - oprema

Bazen vam lahko v celoti opremimo tudi mi!

Imamo več kot 20-letne izkušnje z opremo in vzdrževanjem bazenov vseh vrst. Več o gradnji in opremi bazenov si poglejte na naši spletni strani.

Poliestrski bazeni

Bazeni iz poliestra so izredno lepo izdelanih oblik in gladkih zaokroženih vogalov. Njihova glavna prednost je enostavna gradnja in vzdrževanje, ter dolga življenjska doba. V ponudbi imamo več kot 100 modelov bazenov. Več informacij najdete na naši posebni spletni strani.

Wellness oprema

Poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje. Široka ponudba Wellness opreme. Savne vseh vrst, masažni bazeni – whirlpooli, umetne skale, solne sobe in solne terapije. Vso opremo izdelamo po vaših željah in jo strokovno montiramo.

Aromaterapija je oblika alternativne medicine, ki z uporabo eteričnih olj v terapevtske namene izboljšuje človekovo zdravje ter psihofizično počutje.
Metoda ni nova, saj so jo uporabljale že starodavne civilizacije. Deluje na več načinov, z vdihavanjem vonjav ter tudi skozi kožo se učinki eteričnih olj prenesejo vse do možganov in tako učinkujejo s svojimi zdravilnimi sestavinami na telo ter psiho.
Več razlogov govori v prid uporabi aromaterapije. Vendar, da bi eterična olja resnično učinkovala, jih skrbno izberite. Cilj aromaterapije je izboljšanje vašega počutja, zato vam ponujamo pestro izbiro arom in dišav za različne priložnosti ter počutja.
Ponudimo lahko izdelke za uporabo v finskih ali turških savnah in masažnih bazenih.

Poleh eteričnih olj ponujamo tudi razne peelinge in kreme za telo, ki se uporabljajo predvsem pri savnanju, ter masažne kamne za obraz in telo.

Masažni kamni s priročnim držalom se uporabljajo kot pripomoček pri masaži in povečujejo učinek masaže. Mišice se pri masaži z masažnim kamnom lažje in hitreje sprostijo, učinek masaže je globji.

Pri masaži z masažnim kamnom se doseže boljši učinek z manj napora.

Kamen se lahko uporablja vroč (segret) ali hladen. Masaža z vročim kamnom pospeši cirkulacijo, hladen kamen pa blaži vnetja in je še posebno primeren za masažo obraza. 

 


Nekaj opreme za bazen iz izbranih kategorij

Priprava bazena na zimo  - prezimovanje bazen
Gradnja bazena - Nasveti za grdnjo bazena
Kreme, mila in losjoni za savne in wellness
Brezplačna dostava v spletni trgovini za nakup nad 100 eur

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.