Montažne strojnice

Montažne strojnice za bazen so odlična alternativa zidanim strojnicam in so primerne za vgradnjo manjših filtrirnih naprav. V naši ponudbi imamo montažne strojnice v dveh velikostih in sicer manjša 147 x 130, globine 81 cm in večja 163 x 141, globine 90 cm. Strojnice in pokrovi so v standardno v modri barvi, po naročilu za doplačilo pa v skoraj poljubni barvi. Največkrat se zamenja pokrov in sicer v travnato zeleni barvi. Strojnice so opremljene s tečaji za pokrov in pripravljenimi podaljški iz poliestra za morebitno namestitev kljuke za zaklepanje. Postavitev montažne strojnice je zelo enostavna. Potrebno je izkopati jamo v primerni velikosti in  izdelati betonsko podlago, na katero se postavi že pripravljeno montažno strojnico iz poliestra. Nato se izvede povezavo z bazenom z ustreznimi cevmi.
Pogled izdelkov

 

Poliestrska montažna strojnica - Manjša

Poliesterska strojnica za bazene velikosti 147 x 130, globine 81 cm, v svetlo modri barvi. Opremljene so s tečaji za pokrov in pripravljenimi podaljški za morebitno namestitev kljuke za zaklepanje.

951,60 EUR
Da bo vaš bazen vedno v pravi formi

Novice, nasveti za gradnjo in vzdrževanje bazena ter ugodnosti v spletni trgovini ditektno v vaš nabiralnik.

 

Vodiča za gradnjo in vzdrževanje

VODIČ ZA GRADNJO   VODIČ ZA VZDRŽEVANJE  

SPOMLADANSKA PRIPRAVA BAZENA NA SEZONO

Vse kar morate vedeti o pripravi bazena na novo kopalno sezono.

PREVERI OPRAVILA

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.