Pokličite nas za pomoč pri naročilu ali informacije o izdelkih. Več o pomoči
Titro boniteta odličnosti AAA
TITRO » Domov
 

Bazeni - oprema

Bazen vam lahko v celoti opremimo tudi mi!

Imamo več kot 20-letne izkušnje z opremo in vzdrževanjem bazenov vseh vrst. Več o gradnji in opremi bazenov si poglejte na naši spletni strani.

Poliestrski bazeni

Bazeni iz poliestra so izredno lepo izdelanih oblik in gladkih zaokroženih vogalov. Njihova glavna prednost je enostavna gradnja in vzdrževanje, ter dolga življenjska doba. V ponudbi imamo več kot 100 modelov bazenov. Več informacij najdete na naši posebni spletni strani.

Wellness oprema

Poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje. Široka ponudba Wellness opreme. Savne vseh vrst, masažni bazeni – whirlpooli, umetne skale, solne sobe in solne terapije. Vso opremo izdelamo po vaših željah in jo strokovno montiramo.

Mali oglasi za bazene in bazensko opremo

POZOR! Imate doma rabljen bazen ali drugo bazensko opremo, ki bi jo radi prodali, vendar ne najdete kupca?
Potem je tukaj pravo mesto za objavo vašega malega oglasa za vaš bazen in ostalo bazensko opremo, kot so na primer filtri, črpalke, različni kosi čistilnega pribora, osvetlitve bazenov, spojni material, itd... torej karkoli kar vam je ostalo pri gradnji bazena ali pa od opreme, ki je ne uporabljate več.

V rubriki MALI OGLASI ZA BAZENE vam omogočamo BREZPLAČNO OBJAVO malega oglasa za vaš bazen in ostalo bazensko tehniko, ki bi jo radi prodali.

Objava malih oglasov je mogoča le za fizične osebe in izključno za bazene, bazensko tehniko in opremo za bazene ter masažne bazene. Male oglase lahko objavljajo samo fizične osebe! Male oglase, ki jih bodo objavila podjetja in samostojni podjetniki bomo zavrnili. Vse oglase ki ne bodo vsebovali artiklov ki so kakorkoli povezani z bazeni in bazensko opremo bomo brisali.

Vpiši svoj brezplačni mali oglas za bazene in bazensko tehniko!


MOZAIK EZARRI MIX 20 m2

Datum: 21-12-2017

Prodam 20 m2 mozaika mix Aurum in bel. Mozaik kot na sliki, cena je 2.447,60 €.

Prevzem oziroma dostava po dogovoru.

Kličite na 031 628 889, Alojzij.

Cena: 2.447,60 EUR
Kontaktni telefon:

Bazen za vadbo v vodi

Datum: 27-06-2014

Prodamo rabljen bazen za vadbo v vodi s prelivnim kanalom. Lahko tudi za javno rabo.

V bazenu je nameščena naprava za vadbo v vodi, ki pa se jo lahko tudi odstrani in se bazen uporablja kot kopalno kad, ki je vedno pripravljena na uporabo.
Primerno za dve osebi istočasno, 2x telovadba za roke in 2x telovadba za noge. 

Na ogled v Biljah pri Novi Gorici. 

Dimenzije:270x160 cm x V:160 cm

Cena: 2.300,00 EUR
Kontaktni telefon: 040347362

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.