Pokličite nas za pomoč pri naročilu ali informacije o izdelkih. Več o pomoči
Titro boniteta odličnosti AAA
TITRO » Posebna zimska oprema za bazen - Prezimovanje bazena
 

Bazeni - oprema

Bazen vam lahko v celoti opremimo tudi mi!

Imamo več kot 20-letne izkušnje z opremo in vzdrževanjem bazenov vseh vrst. Več o gradnji in opremi bazenov si poglejte na naši spletni strani.

Poliestrski bazeni

Bazeni iz poliestra so izredno lepo izdelanih oblik in gladkih zaokroženih vogalov. Njihova glavna prednost je enostavna gradnja in vzdrževanje, ter dolga življenjska doba. V ponudbi imamo več kot 100 modelov bazenov. Več informacij najdete na naši posebni spletni strani.

Wellness oprema

Poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje. Široka ponudba Wellness opreme. Savne vseh vrst, masažni bazeni – whirlpooli, umetne skale, solne sobe in solne terapije. Vso opremo izdelamo po vaših željah in jo strokovno montiramo.

Naziv Cena Količina
gumi čep fi 50 (1,1/2 2,93 EUR
gumi čep fi 63 (2 3,66 EUR
Za nakup nad 100 EUR je dostava brezplačna.

POMOČ PRI NAKUPU

Za pomoč pri postopku nakupa, izbiri in podatkih o izdelkih pokličite na
tel 05 330 96 21 ali nam pišite
na elektronski naslov info@bazenska-trgovina.si

Na zgornji telefonski številki smo dosegljivi v delovnem času:

V GLAVNI SEZONI,
med 1. aprilom in 15. septembrom:
- ob delavnikih od 7:30 do 18:00 h
- in ob sobotah od 8:00 do 12:00 h

IZVEN SEZONE,
med 16. septembrom in 31. marcem:
- ob delavnikih od 7:30 do 16:00 h.

Preberi več o pomoči pri nakupu

Dostava blaga: Običajno 2 do 7 delovnih dni
DOSTAVA BLAGA

Naročeni izdelki bodo najverjetneje dostavljeni že naslednji delovni dan. Vse izdelke, ki so na zalogi odpremimo v 2-7 delovnih dneh po prejemu Vašega naročila in plačila, če se dobavljajo na osnovi načina plačila po predračunu. Ob nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev Vas prosimo, da le-te vpišite pod opombe na dnu naročila. V primeru, da določenega izdelka nimamo na zalogi Vas o tem obvestimo po elektronski pošti ali telefonu in se dogovorimo za dostavo naročenega izdelka.

Prodajni pogoji

Načini plačila: Plačilo po povzetju ali predračunu
NAČINI PLAČILA

Spletna trgovina ponuja sledeče možnosti plačila:

PLAČILO PO POVZETJU
V primeru, da ste se odločili, za plačilo po povzetju boste kupnino plačali poštarju ob dostavi naročenega izdelka. Ob prejemu pošiljke boste morali poštarju plačati tudi stroške provizije (0,96€ oz. 1% odkupnine) in pošta bo za vas opravila plačilo. Plačilo po povzetju je mogoče le za nakupe v skupni vrednosti do 200 EUR.

PLAČILO PO PREDRAČUNU PREKO BANKE
Pri izbiri plačila po predračunu boste ob nakupu prejeli obvestilo o računu kamor je potrebno opraviti nakazilo. V tem primeru plačate provizijo za opravljeno transakcijo banki, ki bo za vas opravila plačilo. Kot sklic pri plačilu obvezno navedite številko naročila, ki jo prejmete v potrdilu narročila na vaš e-mail naslov.

Prodajni pogoji

Gumi čep z vijakom za tesnjenje cevi

Gumi čep je zelo uporaben vedno ko želite hitro in enostavno zatesniti cevi med bazenom in strojnico.

Na primer pri popravilu poškodb na ceveh v strojnici bazena, hkrati pa ne želite bazena izprazniti. Zelo je uporaben za tesnjenje cevi med prezimovanjem bazena, ko želite imeti bazen napolnjen z vodo, cevi pa naj bi bile prazne. Uporabite ga za tesnjenje na "usmernikih vode" (povratne šobe), sesalem priključku ali skimmerjih, itd...  

Gumi čep je zelo enostaven za namestitev, saj je koničen in se v odprtino lepo prilega, z vijakom pa ga tako stisnete, da zagotavlja odlično tesnjenje.

V kolikor tesnite usmernik vode (povratna šoba) morate najprej odviti notranji del usmernika, nato namestite gumi čep, ki ga s privijanjem metulčastega vijaka močno fiksirate v temeljno spojko.

Podobno tesnite tudi druge odprtine v bazenu, whirlpoolu ali povsod kjer premer gumi čepa to dopušča.

Izdelan s kovinskim vijakom, podložko in matico z metuljčkom.

 

POMOČ IN DODATNE VSEBINE!

Preberite več na strani: Priprava bazena na prezimovanje

Podobni izdelki

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.