Pokličite nas za pomoč pri naročilu ali informacije o izdelkih. Več o pomoči
Titro boniteta odličnosti AAA
TITRO » Oprema za bazene » Montažne strojnice
 

Bazeni - oprema

Bazen vam lahko v celoti opremimo tudi mi!

Imamo več kot 20-letne izkušnje z opremo in vzdrževanjem bazenov vseh vrst. Več o gradnji in opremi bazenov si poglejte na naši spletni strani.

Poliestrski bazeni

Bazeni iz poliestra so izredno lepo izdelanih oblik in gladkih zaokroženih vogalov. Njihova glavna prednost je enostavna gradnja in vzdrževanje, ter dolga življenjska doba. V ponudbi imamo več kot 100 modelov bazenov. Več informacij najdete na naši posebni spletni strani.

Wellness oprema

Poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje. Široka ponudba Wellness opreme. Savne vseh vrst, masažni bazeni – whirlpooli, umetne skale, solne sobe in solne terapije. Vso opremo izdelamo po vaših željah in jo strokovno montiramo.

Montažne strojnice

Montažne strojnice za bazen so odlična alternativa zidanim strojnicam in so primerne za vgradnjo manjših filtrirnih naprav. V naši ponudbi imamo montažne strojnice v dveh velikostih in sicer manjša 147 x 130, globine 81 cm in večja 163 x 141, globine 90 cm. Strojnice in pokrovi so v standardno v modri barvi, po naročilu za doplačilo pa v skoraj poljubni barvi. Največkrat se zamenja pokrov in sicer v travnato zeleni barvi. Strojnice so opremljene s tečaji za pokrov in pripravljenimi podaljški iz poliestra za morebitno namestitev kljuke za zaklepanje. Postavitev montažne strojnice je zelo enostavna. Potrebno je izkopati jamo v primerni velikosti in  izdelati betonsko podlago, na katero se postavi že pripravljeno montažno strojnico iz poliestra. Nato se izvede povezavo z bazenom z ustreznimi cevmi.
 • Poliestrska montažna strojnica - Manjša

  Poliestrska montažna strojnica - Manjša

  Poliesterska strojnica za bazene velikosti 147 x 130, globine 81 cm, v svetlo modri barvi. Opremljene so s tečaji za pokrov in pripravljenimi podaljški za morebitno namestitev kljuke za zaklepanje.

  Cena: 951,60 EUR
 • Poliestrska montažna strojnica - Večja

  Poliestrska montažna strojnica - Večja

  Poliesterska strojnica za bazene velikosti 163 x 141, globine 90 cm, v svetlo modri barvi. Opremljene so s tečaji za pokrov in pripravljenimi podaljški za morebitno namestitev kljuke za zaklepanje.

  Cena: 1.195,60 EUR
 • Montažna strojnica - SESTAVLJENA S FILTRACIJO za bazene

  Montažna strojnica - SESTAVLJENA S FILTRACIJO za bazene

  Manjša ali večja MONTAŽNA STROJNICA PRIPRAVLJENA ZA VGRADNJO v kateri se nahaja filtrirni komplet z vsemi potrebnimi ventili, spojnim materialom in cevmi. Primerna za vse, ki niso vešči sestavljanja bazenske tehnike. V kompletu je tudi potreben filtrirni pesek.

  Cena: 2.193,56 EUR
Priprava bazena na zimo - prezimovanje bazen
Gradnja bazena - Nasveti za grdnjo bazena
Kreme, mila in losjoni za savne in wellness
Brezplačna dostava v spletni trgovini za nakup nad 100 eur

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.